Eda115354 Hanımlar oğlum bi iki güne 2 ayını dolduracak. Sürekli memede durmak istiyo. Emzik vermeye çalışıyorum ama tutmuyo bibs ve wee baby denedik başta bibs alır gibi oldu ama tutmadı sonra. Ne önerirsiniz nasıl tutturabilirim ya da hangi marka kesindir?
Mrvweeeeee Eda115354 awentinkini al onu genelde butn bebekler aliyo düz gbi ucu yassı biraz yuvarlak degl
alyavetuna Eda115354 avent reddeden cok sayısı çok az damaksiz olan avent deneyin isterseniz birde kızımda bibsi bir sure almadi avent aldi.
07-02-2019 Eda115354 dogum yapalı 5 gun oldu phılıps ultra aır almıstım dursun dıe annem wermıs alıyor ben wermıyorum ama 1 aylık olana kadar bı deneyın ıstersenız
havva365 07-02-2019 bizde 21 günlık oldu aynı emziklerimiz ben içerdeylem eşim vermiş benimkide tutuyor bende hemen geri cıkardım 1.ayında vermeyi düşünüyorum 😁
Eda115354 07-02-2019 ben geç verdim galiba ondan almıyo amaan erken versen anne memesi almaz diyolar o daha zor gelirdi denicem artık alırsa 🤷🏻♀️👀
Suheylamum Ben doğumda nasıl bir tur başörtüsü taktiginizi merak ettim çok güzel görünüyordu fotonuzda
Eda115354 Suheylamum çok şaşalı bişey değildi bu attığım şalın beyazıydı ama resimlerde hoş duruyo gerçekten. https://imgyukle.com/i/db70f
Kuzusunannesi Eda115354 eğer almıyorsa bence zorlama çünkü bıraktırması o kadar zor ki anlatamam sana
Eda115354 Kuzusunannesi ay ama memeyle yapışık yaşıyoruz resmen iki aydır bıraktırması var ama onu da o zaman düşünücem artık 🥴
Eda115354 havva365 ayy ben geç verdim galiba ondan almıyo amaan erken versen anne memesi almaz diyolar o daha zor gelirdi 🤷🏻♀️👀