Belguzar123 Erken test yapıp hamileliğini öğrenemeyen ama gecikmeden sonra öğrenen var mi arkamızda? bu postu okudunuzda icinizden ne geciyo size ben hemilemiyim 😀sadece hislerinize gore yanitlayin
Belizmoms Belguzar123 öyle bir durum yaşamadım adetim geçtikten sonra test yaptım 😁 ayrıca isme bakarak sen hamilesin veya değilsin diyemeyiz kız kahin miyiz biz 😁😁😁😁
Ayse27a Belguzar123 testi yapıp hep negatif gördüğüm için bişey diyemiyorum canim ama tahmin konusunda inşallah hamilesindir valla böyle hamile miyim değil miyim derken insanın piskolojisi de bozuluyor
Belguzar123 Ronayy ayyyy inşallah yaaa allah duysun seni rabim ne muradin varsa versin inşa Oyledir 🤣😂😂❤️❤️❤️
Belguzar123 lunaaa bence kalirsin 😍😍😍inşallah rabim gönlüne gore verir. Peki sence ben hamilemiyim 😂😂😂
lunaaa Belguzar123 yaa ne diyosun😍tesekkur ederim senin de gonlune gore olsun hersey🙏🏻😍ayy bilmiyorum ki hissedemedim bisey🙈😂ama yakin zamanda hamilelik haberi alabilirsin gibi de hissettim bi yandan😍😂
Belguzar123 Ayse27a gercekten benimki bozuldu diye dusunuyorum ya insan her dakika test yapmak ister mi walla ben hep istiyorum insallah oyledir canim saol guzel duvalarin icin ❤️
kubracyln Belguzar123 Adet günüme altı gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı 🤷🏻♀️ Günüm dört gün geçtikten sonra normal test yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı 😍 inşallah sizde en yakın zamanda alırsınız güzel haberler🙏🏻