Sulegorkemakyol Ayguns ben kendim için lcw dan tüz gri pijama gecelik ce sabahlık aldım bebeğim içinde h&m den micket mouse li 5 bir takımla birde aynı desenli pazen örtü seti vardı onu aldım ben pek öyle isimli süslü falan şeylerden hoşlanan biri değilim çünkü
Ayguns merakliblog benim bu ikinci bebeğim aslında bende öyle battaniyeli set istemiyorum ilk bebeğimden zaten var battaniyeler müslinler vs.
Mucizem4111 merakliblog butik bebeciğe bakabilirsiniz bende ikiz bekliyorum en uygun orası geldi ve fazla çeşit var 🙂
momsturk merakliblog tulum eldiven şapka battaniye 140 tl. modelde eldivende şapkada kurdele vardı onları çıkartırdım mesela o seçenek de var. whatsapptan yazında ilgileniyorlar. battaniye istememdeki amaç ay ay foto çekersem ismi yazılı battaniyede olsun güzel olur dedim
merakliblog momsturk ayrıca 10lu takım alıcam yazısız. O yüzden battaniye eklemek istemedim ben ama seninki de uygun bence
Sulegorkemakyol Ayguns penye örtü seti 150₺ Kıyafet seti 100₺ yani toplamda 250₺ Ben mazadan almıştım şu anda internet sitesinde winnie the pooh lu olanı var
Nefes34 Ayguns https://imgyukle.com/i/7AvMS 200 e yaptırdım bebeqon sayfasından 12 parça memnun kaldm
merakliblog Burcudag01 amin canım. Allah bütün hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin bunlar hep işin süsü💕🤲🏼
ElifB08 Ayguns instagramdan yaptırdım daha elime ulaşmadı ama tasarımları çok şık. İsmi @atolyerakun 10′lu fiyatı 260 TL