adalas MerveNur- bebeğinin nevresim takımını anneannesi dikti istedigim müslim kumaşı aldim isterseniz sizde bir terziye sorun ne kadara dikersiniz diye oyle hem daha uygun olur hemde istediğiniz görsel ve kalitede olur.
Zehraspl MerveNur- canim benim akrabam var instagramda yapip satiyo adi emine cetine urunleri cok guzel o diktikleriyle ev gecindiriyo esi hasta calismiyo tavsiye ederim
kubracyln MerveNur- Çınarbydesing instagramdan bakabilirsin canım halamın sayfası babynest, alt açma çantası, sürpriz yastık gibi birçok ürün yapıyor yardımcı olur 😍
MerveNur- adalas aslında annem terzi 😂 kumaşı nasıl aldınız güzel bir müslin olsun istiyorum tek renk
adalas MerveNur- bebekler icin olan nevresim degilde ipek saten nevresim kumaşı aldim düz mavi renk müslim kumasi da desenli aldim ama hiç dikkatimi çekmedi düz müslimler isterseniz bursa kumaşa bi bakın bulabilirsiniz insallah istediğiniz tarzı:)
Derya @mmerveender link paylaşımı yasaktır 🌸 önereceğiniz sitenin ismini yazarak tekrar yorum yapabilirsiniz iyi forumlar 🌸
Berrycherry Nevresimi ne içim kullanacaksınız? Bebeklerde yorgan kullanımı önerilmiyor, oldukça tehlikeli🙄
Didemf MerveNur- kumaş alıp yaptırırsanız daha uygun olur 160 a 100 cm Müslüm kumaş 25 e aldım 240 a 100 cm normal çarşaflım kumaşlarda 40 TL
zeynepozcn Hibbouxa bakmanı öneririm kızımın nevresimlerini hep oradan alıyoruz modelleri desenleri çok güzel kumaşları da kaliteli