EylulHifaa Kızlar 31 haftalık hamileyim bugün sabah uyandığımda baş dönmesiyle uyandım fena bi şekilde dönüyordu sonra kahvaltı yaptım biraz düzeldi ama ara ara geliyor dönüyor yine yaşayanlar varmı neden oluyor acaba
SncrMerve EylulHifaa bende de baş dönmesi vardı kahvaltıdan sonra özellikle doktor kan değerlerime baktı kansızlık yüksek çıktı Demir takviyesi kullanıyorum şu an bide aç karnına pekmez içiyorum bir kaşık
Nesityyy EylulHifaa tansiyonun dusmesin canim.. tansiyonuna bak benimde basima geldi tansiyonum 9/6..
EylulHifaa SncrMerve ah o pekmezi bir içebilsem kayınvalidem köyden aldı pekmez verdi saolsun ama içemiyorum ki çok tuhaf geliyor ama bu cumartesi randevum var doktora gittiğimde eğer benimde kansızlıktan oluyorsa bebişim için içerim
EylulHifaa Nesityyy tansiyon aletim yok canım ama eğer böyle giderse akşama kadar eşim gelince hemen gider bi ölçtürürüz
SncrMerve EylulHifaa benim de cumartesi kontrolüm var tekrar bakar belki kansızlığa ama Demir ilacı ve pekmezden sonra düzeldi baş dönmesi iç bence pekmez iyidir
Nesityyy EylulHifaa mutlaka tansiyon aleti bulundur evde canim benim cok tansiyonum dusuyor hatta ben yataktan bile kalkamadim sen iyi yine kahvalti yapmisin..
EylulHifaa Nesityyy evet canım ben kahvaltı mı falan yapabildim ama şimdide başım ağrıyor işte herhalde dönmenin etkisi