Gizo128 Kestirdim hemde hayatım da ilk kez kısacık kestirdim mis gibi oldu hamilelik sürecinde çok rahat oldu. Ben hurafelere de inanmam kestir gitsin çocuğun ömrü saça bağlıysa yanmışız 😂
deletedmom27371 Buraying bende 2 aylık hamileyim saçlarım çok uzun kurutmadan asla duramıyorum uzun olduğu için çok zor oluyor ve maalesef benim çevremde de baskı kuran insanlar var
caganin_annesi Allah’a inanan bir kimsenin böyle inançları olmaz. Ben 11 haftalık hamileyim dün duşta saclarimi kestim 💕
Evlatsevgisi2 Buraying canım benim saçını kestirince günahsa bacak killarimizi da atıyorum özel bölge tuglerimizi de napiyoruz onları almıyor muyuz onalri alınca da mı günah 🙄 eskilerin deyimi inanma hurafe
2kuzu Buraying eğer ihtiyacın varsa kestir ben kestirdim evet bu bi hurafe ama seni çok iyi anlıyorum hurafe olduğunu bile bile anne iç güdüsüyle insan bi durup düşünüyor bi acabamı diyor.
Sulegorkemakyol Buraying kızıma hamileyken 3 defa kestirdim lubanda 32 haftalık hamileyim bundada 1 sefer kestirdim tamamen hurafe