minikmucizemmm65 Kızlar doğum öncesi agdadan geliyorum çok rahatladım. Agda yapinca gelen hherseyi başarırım hissi çok güzel değil mi 🤣
ceylan_34 minikmucizemmm65 dun bende gittim ama mahvetti kuofor beni hep kaptirmis yara icinde bikini bolgem dun yuruyemiyodum
minikkusummm minikmucizemmm65 hic yaptirmadim suana kadar hep jiletle aldim 26+6 haftaligiz acaba evde kendim agdayla alsam olurmu 🙄
minikmucizemmm65 Fasulyemm17 jiletten sonraki ilk ağda biraz acı verebiliyor diğerleri daha rahat oluyor. Dr.nuza danışabilirsiniz. Bide göbekten goremeyip kuaföre gidiyorum ben. Siz aynayla falan mi aldınız jiletle 2 güne cikar
DiSaMeKa_2018 minikkusummm vallahi becerebiliyorsan al canım bende 28 haftaligim göremiyorum bile o yüzden kuaför mecbur
minikmucizemmm65 minikkusummm ben asla kendim yapamam. Yani cekemem😂 bence güvendiğiniz bi kuaför varsa ona gidin 10 dk sürüyor
Gzmkrt minikkusummm canım uzun süredir jilete vurduysan ilki biraz zor olabilir evde kendin yapman için birkez kuaföre gidip düzene soktuktan sonra tabi evde de alabilirsin çok rahat ediceksin emin ol
Aycaaa571 minikmucizemmm65 çok güzel 😄 ama benim gittiğim kuaför beni mahvetti benden mi kaynaklı bilmem ama ilk jiletle aldım sonra kuaföre gittim yine jiletle almış gibi çıktı
minikmucizemmm65 Aycaaa571 canm jiletten ağdaya ilk geciste öyle oluyor. Zamanla artık seyreklesiyor. Ilkinde bende yara olmustu. Ama diyorum keşke hiç jilete vurmasaydim
minikmucizemmm65 zeynepin_annesiiii hele ben😀 kanama durumuna bagli 1 ayı geçiktirmemek istiyorum. 1 ayı geçerse çünkü çok uzuyor ve zor oluyor
Uyumsuzzz Bu zamana kadar hep ağda ile aldım hamileliğimin 20.haftasından beri tahminen jiletle alıyorum hem canım yanıyo hemde göremiyorum rahatça
Gzmm14 Fasulyemm17 Bende yarın 37 oluyorum. Hamilelikte hep jilet yaptım. 38. Haftada doğumum olucak bende yaptıracağım inşallah.
zeynepin_annesiiii minikmucizemmm65 şimdilik jiletle yapıyorum yapacak bişey yok 🤷♀️ ama kanama az oluyo canım merak etme lekelenme gibi ilk günler çok oluyo sadece