Callme_mumsy Sabah guzel uyandim , yarim saattir kasiklarimda agri sanci vb. Biseyler hissediyorum ozellikle sol kasik kramp gibi oluyor falan neden olur arkadaslar dusuk riskli olan gebelerdenim evde istirahatteyim , raporluyum..🙄😞
B-Y94 Callme_mumsy kuzum geçmiş olsun bende aynı durumdayım senin yerleşme ağrısı da vardır ama nasıl ağrı eğer adet sancısıysa düşük riskinden ben bugün 10+2 oldum kontrolden geldim hala riskim var
esradgn123 Callme_mumsy Ben dört gün önce düşük yaptım Sancılarım başlangıçta hafifti ve sürekli değildi beş dakika sancı olsa bir saat arayla yeniden geliyordu
B-Y94 Karaaslan evet canım öasa başında çalışıyrm benimkisi düşük tehlikesindn ondn ağrım çok oluyor kuzum inşallah olmaz istirahat etceksin ağır kaldırma kolunun uzatma bir yere stres yapma çok ayakta kalma yat dedi. Hala da var bugğn gittim bacağımı uzatarak çalışıyorum
Karaaslan esradgn123 cocukta kasilmaniz varmiydi benik cocuk gecen hafta kendinu kasmiş . 9 haftaliğim doktot dikkat et dedi
esradgn123 Karaaslan Ben bebeği hiç görmedim gelişmedi kalbide atmadı Kanamalarım başta akıntı şeklindeydi sonra adet kanaması gibi olmaya başladı Kahverengiden kırmızıya doğru açıldı rengi
Karaaslan B-Y94 sizede kasilmasimi var demisti ? . Of bende calisiyorum allagtan masa basi malesef. Iside birakamam para lazim 😪😪
B-Y94 Karaaslan aynen al benden o kadar borcum var kuzum benim de Allah bizim gibi olanlara yardımcı olsun bana dedi düşük tehliken var bende bacaklaeımı uzatarak çalışıyorum mecbur kalmadıkça kalkmıyorum canım. Merak ettiğini sor ben öğrendiğimden beri uğraşıyorum Rabbim kucağımza almamızı nasip etsin 💜
Karaaslan B-Y94 ya basks ne yapabilirizki canim anlamadim ben bu usten busey. Bana ds diikat rt vs dedide . Calisma dese bule calismak zoru dayim digumlar bile cok pahali olmus ee cocuk masrafi demek resmen 2 ksiinin zorunlu calismasi demek. Hersekjlde caljsmaj zorundagiz sua da. Dikkat ediyoruz ama osnucta elbet napacagiz ben bilm8yorum artik. Oturdugumuz halde nasil dusuk tehkimekiz oluyor ? Ben bunu anlitamadim canim yani ciddeN….
B-Y94 Karaaslan valla aaynen bende ona şaşırıyorm resmen yavaş oturup kalkıyorum iş yapmıyorum bi ocağa yemeği koyuyorum yatıyorum o kadar çalışırken bacaklarımın altına kaaa koyuyorum düşün. Bugünde kontorle gittim aynısını dedi korkuyorum çok da dikkat ediyorumm kuzum Allahım kocağımıza almayı nasip etsin yaa
Nslhnshn Bnde 8 haftalığım bndede kasık ağrısı karnimda kramp tarzi oluyor doktor progestan verdi geceleri iç die
Karaaslan B-Y94 allah nasip etsin saglikli kavusmayi ama bukadsr dkkat ediyorkene bunlari yasamak cok tugag ben evde temizlik dahi yapmitotum sirf isten eve evden ise ya oyuzfen morelim bozulutor cok
B-Y94 Karaaslan kuzum seninle ben aynıyım inan ki bi annem yapıyor bi eşim en çok sadece bi yemek yapıyorum yeni yeni ama hiç bir ev işi yapmıyorum bende merak ediyorm neyden diye ama dediğin gibi kuzum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin buna değer 💜 anayız bizz anaa 😂😂
Karaaslan B-Y94 vala zTen oyle diyorum kendiki motive etmek icin anagim brn anaaaaa 😀 ams.indanin vok moreli bozuluyor hersey cok pahali insna o pahaliligi gotuce degsete kapiliyor
B-Y94 Karaaslan aynen kuzum haklısın tabi moralin bozluyor herşey yasak hamileliğini anlamıyorsn. Hangi ilacı alıyorsun ben progestan 100 mg