ikincibebekgeliyor brvnsubasi etli türlü mercimek çorbası salata havuç tarator hira tatlısı var çok kolay yapabilirsiniz
gamzosgamzos brvnsubasi yayla çorbası karnı yarık pirinc pilavı salata veya karnı yarık yerine fırında tavuk patateste yapabilirsin
Sulegorkemakyol brvnsubasi benim yataktan kalkmam yasak o yüzden dışardan söyliycez yarın akşama kadar (annem geliyor inşallah yarın sabah )
cahillesohbetikestim brvnsubasi mercimek çorbası ya da domatesli şehriye çorba fırında misket köfte patates pirinç pilavı salata bence yeterli 😊
Ysmn311111 brvnsubasi ekmeğini kendim yapıp evde tombik ekmekle döner yapıcam yanına patates kızartırım bide kola falan😊
2erkekannesiii Menü 1 : *Mercimek çorbası Sebzeli et kavurma *Mısırlı pirinç pilavı Salata turşu ortaya Havuç tarator revani Menü 2 : ezo gelin çorbası nohutlu pilav fırında köfte patates barbunya pilaki (soğuk olarak) sufle Menü 3 : şehriye çorbası biber patlıcan dolması fırında kabak mücver kaşık Salata magnolya Menü 4 : pirinç pilavı etli kuru fasulye ya da Nohut yoğurtlu patates salatası irmikli hira tatlısı Menü 5 : yayla çorbası tepside börek ya da lahmacun ortaya Salata hafif bir tatlı Menü 6 : bulgur pilavı Kilis ya da Antep tava taze fasulye ya da bezelye Salata *ağlayan pasta Menü 7 : kuskus pilavı patates graten fırında bütün tavuk yeşil mercimek Salatası ıslak kek
ggkca brvnsubasi ezogelin çorbası, fırına tavuk ve sebzeler koyabilirsin, pilav, börek birde salata. Tatlı olarak da istediğini yapabilirsin