Adakbebek2020 Arkadaslar 37 haftalık hamileyim. Bebeğimin gelişimi haftasıyla gayet uyumlu. Ama her gören sen nasıl 9 aylık hamilesin karnın küçük vs diyorlar bende değişik hissettim acıkcası 🙃 siz de durumlar nasıl
Semihanim Adakbebek2020 ben de 30 haftalığım yayvan normal bir göbüşüm var daha ne kadar büyür bilmiyorum genelde bol giydiğim için hamile olduğumu anlamıyorlar🤭 demek iç karnın geniş canım ne güzel kolay toparlanır göbeğin ☺️
Sogancik Adakbebek2020 Ben de 34 um🌸 20 li haftalarda karnım çıktı durdu bı daha büyümedi😀 eşim bile diyor karnın büyümüyor artık diye😅. Bu saaten sonra da büyüyecegini hiç sanmıyorum. 6 aylık gibi duruyorum. Bazen diyorum bebek sıkışmiyordur inşallah içerde 😂
Adakbebek2020 Ebusss1 canım yine ihmal etme istersen doktoruna bı danıs ama soyle de bı durum var bebek büyüdükçe hareket edecek yeride daralıyor o yuzden azalma olabılır diyorlar 🙃
minime-baby Adakbebek2020 gelişimi haftasıyla uyumlu ama doktor minyon bir bebek dedi 35. Haftada 2480 grdı. En fazla 3 kilo doğar diye tahmin ediyorum dedi. İnan ne kendi kilom ne onun kilosu boyu gelişimi önemli değil tek isteğim sağlıkla kucağıma alıp evime geleyim Allah acısını yaşatmasın 🤲🏻🤗
Sogancik Adakbebek2020 İyi canım çok şükür. Karnım aşağıda bu sayede hiç mide yanmam da olmadı😀 hareketlerim de çok rahat. Simarmisim ben başka açıklaması Yok 😁
Sogancik Adakbebek2020 Sol göğüs altımda ağrı oluyor canım sola yatarken. Uyanıyorum ya da dönüyorum. Anlayamıyorum dalak mi yoksa kaburda agrisi mi🤷
perilice123 Adakbebek2020 benim de aynı ama çok kilo almamaya bağlıyorum ben durumu. Arkadan görenler özellikle hiç hamileliğin belli değil diyor. Bebek sağlıklıysa önemli değil diye düşünüyorum☺️