Kerem_mom Merhaba hanımlar hastane çantamı hazırlıyorum . Hangisini kullanmak daha rahat olur sizce ? Pentinin atletini alışveriş sepetimde bekletiyorum ama emin olamadım
Kbraelif_15 Kerem_mom Canım bence atlet kullanmak daha rahat ben ikisini de aldım atlet daha kolayıma geldi. Çünkü sütyen giyfiğinde üstüne tekrar atlet giymek durumundasın yani en azından ben atlet giymeden gezemiyorum 🙈😊
Kumru_ Kerem_mom Bence kesinlikle atlet. Zaten göğüs altı sıkmalı oluyor. Sutyen takmış gibi oluyorsun. Ben emzirme atleti giydiğimde içine ayrıca sütyen takmıyordum
istanbullugelin34 Kerem_mom bende ikisini de aldim ama atlet daha mantikli bende atletsiz duramam yaz kiş zaten emzirme atletleri giydiğimiz normal atlethhhler gibi değil göğüs kismı
mcansu Kerem_mom ben ikişer tane aldım ikisinden de ilk etapta. Kış annesi olacağım için atlet daha sıcak tutar daha rahat olur diye düşünüyorum.
bahtnurr1 Kerem_mom ben normalde de atlet giymiyorum o yüzden almadım , hastane işim sütyen alacaktım bazı arkadaşlarım hiç almasam daha iyi rahatça emzirirsin falan diyor o yüzden almadım ama kararsızım açıkçası
Semihanim Kerem_mom ben de atlet alacağım zaten evde sutyen takmıyorum pek. Dışarısı içinde kaplı emzirme sutyeni alacağım onu da doğumdan sonra artık
Didemf Kerem_mom pentiden aldım bende emzirme atleti çok güzel sütyen takmaya hiç gerek yok onu kullanınca kalıpları biraz küçük 61 kiloyum m beden tam oldu normalde pentide xs s giyiyordum
Kerem_mom Didemf bende şuan 30 haftadayım 65 kiloyum xl almayı düşünüyorum sizce çok bu bol gelir Dar olmasındansa biraz bol olsun diye düşündüm 😀
Cilekliruyam shinemuu canım ürün kodu ya da link var mı atabileceğin bende arıyorum meme ucunu belli etmeyen
shinemuu Cilekliruyam Mağazadan aldığım için link veremiyorum. Kapsız olanlarda vardı çünkü resim üzerinden karıştırabilirim.