Nenvarrkuzum Elmalı turta mı desem tart mı desem canım çok istiyor ondan . Yapacağım ama her tarife güvenemiyorum ben hep şununla yapıyorum kıvamı tam tutuyor çok lezzetli dediğiniz bir tarif var mı ?
bebegimizibekliyoruz1 Nenvarrkuzum nefis yemek tarifleri sitesine girip elmalı turta yazarsan güzeldi baya kıyır kıyır olmuştu baya oldu benim yapalı
bahtnurr1 Nenvarrkuzum tart canım muffin kabında 😊 kurabiye hamuru gibi bi hamur yapıyosun içini çatalla del harcı koy kapat üzerini sür fırına 😊
Nenvarrkuzum Aysel0707 Çook yapan var yorumlarda biri oldu biri olmadı demiş hep o yüzden direk belki link atan olur diye bi şansımı deniyim dedim
Nenvarrkuzum bebegimizibekliyoruz1 Link atabilir misin canım hangi tarif olduğunu hatırlıyorsan çok yapan var çünkü
bebegimizibekliyoruz1 Nenvarrkuzum https://www.nefisyemektarifleri.com/nefis-tereyagli-elmali-turta-favori-tarif/ kalınlığını ayarlarsın çok kalın yapmayın
bhbebikannesi Nenvarrkuzum benüm sayfam da var tam tutar hep 😋az malzemeli .instagram adım @birsenhakann