svdb Merhaba, Gaziantep’te Medicalpark ya da Liv Hospital’da muayene olmak istiyorum. Bu hastanelerden birinde muayene olup doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
Shrtt svdb bende yarın için randevu aldım ilk defa gidicem liv hospitala bakalım İnşallah memnun kalırım eda deniz atkına gidecem
Miniktosbaa svdb merhaba MedicalPark’ta DR.Sedat Baylar ve DR.Hatice Ender Soydinç bu ikisinden de çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim mutlaka gidin işinin ehli Doktorlardan ikiside 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
R_mysa27 svdb Liv de eda hanıma gidiyorum ben çok çok ilgili ben çok sevdim hastane zaten mükemmel tek sorun çok pahalı her özel hastanenin olduğu gibi 🙎
Shrtt Btlbtl27 evet gittim öncelikle hastane çok önemli bence liv baya temiz ve hastaya ilgi çok çok iyidi eda hanımda baya ilgiledi bilgi verdi 24. Haftadayım bu zmaan kadar olan süreci uzun uzun sordu ben baya memnun kaldım
Shrtt Mete1 hayır daha doğuma olduğu için sormadım ama bu hafta salı günü kontrole gidecem siz hatırlatmışken sorarım isterdeniz sizede bilgi veririm daha sonra
eedaozgur Mete1 aynen öyle biz iki ay önce sorduğumuzda 3250 demişlerdi normal doğuma sezaryende 3000 di😐