Berru Merhaba Medical Park Meral Arisoy giden varmı acaba,ben medicine da takipliyim derya sivri aydın ama doktor çok iyi doktormus ama okadar kalabalık ki başı çok geç sıra geliyor ve kadın yorgunluktan kafasını kaldırmaya mecali yok.bemde Medical Parkta Meral hanıma randevu aldım ayın 11 de hem 2 li test yapılacak hem muayene olucam gidip memnun olan varmi
Miniktosbaa Berru ben doğum yaptım Meral hanımda 39+1 de gece kasılma gelmişti sabahına da zaten muayenem vardı randevum gittim hemen doğuma aldı 7 cm açıklığım vardı çok şükür normal doğurdum tavsiye ederim Meral hanım bayağı yakından ilgilenmişti benimle ben çok memnun kalmıştım
Miniktosbaa Berru doğum yapalı 2,5 sene oldu ta o zaman da 4,500₺ ödemiştik ki bu normal doğum sezaryen de o zaman da 6,700₺ dü şimdi nedir ne değildir inanın hiç bir bilgim yok ama hastane olsun doktor olsun çok memnun kaldım
Berru Miniktosbaa hastaneyi biliyorum ben iki çocuğum hem bahçelievler şubesine hem Florya şubesine devamlı gidiyoruz.Ozel sigortanız var ama doğum için özel sigortam olmadığı için para vermek gerekiyor.haftaya gittiğimde sorayım bende teşekkür ederim