OOzge25 B8use ilk zamanlar OMEGA Royal kullanmıştım hayvarlıydı 🤢 son 3-4 aydır ocean mummy kullanıyorum
Bayanfindik B8use ilk hamileliğimde imom kullandım bu sefer regenesis max kullanıyorum. İkisinden de memnunum. İkisini dr aynı doktor tavsiye etti. İçeriği genelde aynı
busra5501 kemalim01 imom içeriğinde folik asit yeterli mevcut yani ben gebeliğin başından beri ekstra folik asit almadım içinde var zaten. Ayrıca folik asit dışında bir çom vitamin ve mineralleri barındırıyor.
kemalim01 busra5501 2 ay önce düşük yaptım hamilelikte Dr vermişti kullanıyordum ilacım kaldı var evde tekrar bebek düşünüyorum acaba kullansam mı folikasit yerine o yüzden sordum faydası olur sanırım
Ada_kacira B8use pregnom kullanıyorum hem omega hem ferrum hem folik asit hemde D vitamini içeriyor bi kaç içeriği daha vardı hatırlamıyorum doktor tavsiyesi ama bilginiz olsun kafanıza göre almamanızı tavsiye ederim
busra5501 kemalim01 gebelik öncesi diofol vermişti. Gebe kaldım imom verdi. İçerikleri hemen hemen aynı yine de sorup kullanın isterseniz imom biraz daha geniş kapsamlı içinde çok şey var .
Kumru_ B8use 28. Haftaya kadar kullanmamıştım. Ama değerlerim çok düşük çıktı 🤦O yüzden decavit, ferrum ve balık yağı olarak da imom verdi Dr.
busra5501 kemalim01 üçüncü ay hamile kaldım. Öncesinde korunuyorduk. Allahım size de sağlıklı ve güzel bir zamanda nasip etsin 🥰
busra5501 kemalim01 profilinize baktım da celal beye gitmişsiniz önceden bende doğumu onda düşünüyorum fakat henüz tanışma fırsatımız olmadı başka şehirden gideceğim nasıl biri memnun kaldınız mı
kemalim01 busra5501 benim bir oğlum var 3.5 yaşında onda celal beye gitmiştim evet çok memnun kaldım ikinci gebeliğim düşük oldu ama celal beye gitmemiştim pişman oldum gitmediğime nasip diyelim. Celal bey ilgili çok iyi doktor ama biraz pahalı ücreti felan bilginiz olsun nereden geleceksiniz siz