mucizemizibekliyoruzz Fasulyee valla zor işler ya. Doktora ayrı hastaneye ayrı ödemek yapmak daha çok dert
Eymenensari Benim doktorum nihal danaoğlu can hastanesini önerdi ama farklı fşyatlar yazmışsınız gakiba doktor kendi ücretini belirlediği için fark ediyo her doktor farklı fiyat alıyo kendine diye düşünüyprum hastaneyi arayıp tam bilgi alan varsa yazabilirmi
Elif-1516 Eymenensari merhaba, siz doğum ücreti öğrendiniz mi doktorunuzdan? Aynı drdayız da benim daha cok erken oldugu utanıp sormadım 🤣
Asliiiii AylinDemirag anlamadım doktordan doktora 4 bin mi farkeder cınarlıya gidiyorum dktrm 2000 dedi daha yeni
mucizemizibekliyoruzz Asliiiii benim doktorumda 5.000 dedi çınarlıya. Ama hastanenin doktoru değil özel
AylinDemirag Asliiiii ben de açıkçası fiyat farkına şaşırdım ama benim doktorum dışarıdan hastanenin doktoru değil sadce ameliyathaneyi kullanıyor kendi ekibiyle giriyor doğuma belki ondandır ekipte çocuk doktoru falan da var
Asliiiii mucizemizibekliyoruzz bide ayrıyetten özel doktorumuz oluyomus cınarlınn ilk kez duyuyorum ama kendi fiyatları 2.000
Asliiiii mucizemizibekliyoruzz bide ayrıyetten özel doktorumuz oluyomus cınarlınn ilk kez duyuyorum ama kendi fiyatları 2.000
mucizemizibekliyoruzz Asliiiii kendi muayenehanesi var benim doktorumun. Şimdi çınarlıda da doğum yaptıracak işte 5.000 istedi içinde hastane parasıda var artık hastaneyle ne kadara anlaştıysa kalanı kendisinin
solen Asliiiii bende güngor beye gidicem yarın randevum var bı sorun olacak doğ ücreti 2000 sabitmiy mis ne zaman sordunuz.Saglikli doğumlar..bide normal olabiliyorsa normale yogunlasiyormu yoksa direk sezeryan mi diyor hemen