mucizemizibekliyoruzz Merhabalar, Bu hastanelerde doğum fiyatlandırması ne kadar biliyormusun? Özellikle dışardan doktorumuzla birlikte gelirsek doğuma ne kadar ücret alıyorlar.. yani kendi doktorum 5.000 tl fiyat veriyor bu hastanelerde doğuma ama daha uygundu sanki, tabi kendide para alıyor ama rica etsem yardımcı olur musunuz
EzgiKizilates mucizemizibekliyoruzz ben de bunu merak ediyordum doktorum dışarıdan gelecek Egepol büyük ihtimal ama seçenekler arasında Ata hastanesi de var
Filizdogan mucizemizibekliyoruzz fıyat konusunda bılgım çok yok ama bı tanıdığım ablam cınarlıda Doğum yaptı fıyata ılk testler dahildi ve çok ılgılendıler dedı banada tavsıye etmıstı en azından memnunıyet konusunda bılgım var
DenizEla eeeqq mucizemizibekliyoruzz Canım can hastanesine zam geldi doğum 3150+epidural 3650 tl oluyo yani ama bu fiyat hastaneye ve ordaki doktorlara devam eden hamileler için yani senin doktorun dışardan geliyomus onun fiyatı farklı diye biliyorum ben hastaneyi ararsan bilgi verirler bence 😊
mucizemizibekliyoruzz DenizEla e o zaman benim doktorum 1.500 tl falan almış olcak o kadarda çok değilmiş. Çünkü bana 5.000 tl fiyat verdi doktorum can için
DenizEla mucizemizibekliyoruzz Açıkçası hastaneden çok memnunum ve sizde memnun kalırsınız eminim yeni olduğu için yeni doğan ünitesi odaları hastane ebeler ve hemsireler çok iyi ilgi süper tavsiye edebilirim :)
Gamzecik mucizemizibekliyoruzz Canım onlar hastaneyle anlaşmalı oluyor. Misal en fazla hastaneye 2 bin vericek. Geriye kalan 3 bin kendine kalacak. Karlı iş😂
Fasulyee mucizemizibekliyoruzz bnm yakin tanıdığım doktoruyla can hastanesine gitti özel oda sanirim 2 kişiyle kalabilcek sekilde 2.500 tl fiyat vermis hastane sadce oda parasiymis
Bilenbeyaz Burcu35 arkadaşım geçen Pazartesi Doğum yaptı 2050 tl ödedi doktorum da bana aynı fiyatı verdi
Bilenbeyaz Burcu35 sezeryan da normalde ayni fiyat Reşat beye gidiyorum ama diğer doktorların da fiyatları aynı diye biliyorum
Burcu35 Bilenbeyaz bizdede şöyle bi durum var doktoru hastaneyle anlaşmalı ama kendi özel muayanenesine gidiyor ablam. Doktor doğumu orda yapıcak demek ki 750 gibi fiyat kendisi alıcak
mucizemizibekliyoruzz Gamzecik aynen öyle ya gerçekten çok para. Yazık günah bebeğime bişeyler alırım o parayla dimi
mucizemizibekliyoruzz Burcu35 sizinki yine 2800 tl alcak sizden benimki 5.000 tl fiyat verdi 😄😄 kim doktorunuz