Seldamm Kizlarr acil yardiimm.2. Dogumum.olacak ama ilkinde daha farkliydi sabahtan bu yana belimde agrilar var bazen siddetleniyor bazen azaliyor karnim tas gbi igne batiyor gbi sanki dogum belirtisi olabilir mi acaba 🙄
Yseliminannesi Seldamm aralıklar mı geliyo yoksa hep mi var bir de dinlendiğinizde geçiyorsa yalancı sancıdır hazırlık yapıyordur bebiş
Kbraelif_15 Seldamm Olabilir canım benimda sadece iğne batar gibi çok hafif ağrı vardı belimde 38 haftalıktım gecesine doğum yaptım 🙈
Yseliminannesi Seldamm sizi zorlamayack egzersizler faydalı olabilir bel ağrınıza bir bakım YouTube dan falan isterseniz
Seldamm Kbraelif_15 ayy hadi insallahh ya cok sorunlu bi hamilelik gectidim bi an once sag saluk dogurmak istyorum gercekten 😍🙏 dua et bana da bende bi annonce dogum yapayim
Kbraelif_15 Seldamm Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bian önce hayırlısıyla kavuşursun yavruna Rabbim zorlaştırmadan kolaylaştırsın inşallah 🤲🤲 Ama geçiktirme bi hastaneye git bakalım ne diycekler belkide doğum başlamıştır 🥰
Seldamm Kbraelif_15 biraz uyudum.dus aldim gecti 😔 galiba yinr kandirdi beni bizim.oglus sabah kontrolum var ibsallah bi an once sag salim geliirr 🙏