snmhsnn Kaç haftalıkken bebeğinizin kalp atışını duydunuz 6-8 arası genelde ama önce ya da sonra duyanlar da var mı ?
slnydyr snmhsnn biz detaylı ultrasonda duymuştuk ilk defa. Bebeğin kalp atışını dinlemek için radyofrekans gönderilmesi gerekiyormuş bu da bebeği strese sokabiliyormuş doktorum öyle söylemişti ve dinletmedi
Ecemakturk48 Biz 5+3 de karından ulturason ile keseyi gördük kalp atışını duyduk canım şuan 11+2 deyiz çok şükür 🥰
snmhsnn Ecemakturk48 5 hafta 3 günlükken duydunuz yani tebrikler sağ Salim Allah elinize almayı da nasip eder inşallah :)
snmhsnn Tugbamete normalde 6da duyuluyor diye duydum da o zaman bu bebekten bebeğe değişiyor ortalama 5-10 hafta diyebiliriz ☺️
slnydyr snmhsnn detaylı ultrason 18-23 hafta aralarında yapılıyor. Onun dışında kendi doktorumda sürekli kontroldeydim ama o kalp atışını dinletmiyordu dediğim gibi bebeğe stres yapıyormuş diye.
Tugbamete snmhsnn aynen canım benim oğlanda mesela 5 haftalıktı doktor kalp atışlarını ben ekranda görebiliyorum ama henüz duymak için erken 7. 8. haftalarda net duyarsınız demişti
snmhsnn slnydyr slnydyr yani ben bebeğin kesesini ne zaman götürürüm bebek ne zaman kalbi atar bunları duymak görmek istiyorum iyi dayanmışsınız birazcık strese girsin öteki türlü biz strese giriyoruz :)))
snmhsnn gbyalcin vajinal muayene tehlikeli değil mi 😞bende 5.nci haftama az kaldı vajinal muayene etmek isterse biraz daha beklesek mi demeyi düşünüyordum ama bilemedim çoğu kişi de vajinal muayene oluyor sonuçta
gbyalcin snmhsnn yoo kuzenim doğurana kadar vajinal bakıldı. Ayrıca zararlı olsa doktorlar neden baksın o şekilde