Esmademir Kızlar benim bulantılar aylar önce kesilmişti ama 24. Haftaya girdiğimden beri sabah bulantılarım var yediklerimi sindiremiyorum aynen geri çıkıyor, sizce bi sorun var mıdır:(
Merveozcelikcckl Esmademir ah canım ya sende bendensin 16. Haftama kadar her gün en az iki kere çıkarıyordum tam Atlattım derken 26. Haftamda tekrarladı 33 haftalık olduk hala her sabah çıkarırım bu doğuma kadar da böyle olacak galiba annemde dokuz ay kusarmış anneme çekmişim ben
Aylin1506 Esmademir 6 gun sonra doguruyorum hala mide bulantilarim var canim. Bunyeden bunyeye degisiyor sicaklarin etkisi de vardir. Doktorum dogum masasina posetle giden hastasi oldugunu soyledi. Endise etme
YldzBiden Bende aynı şekilde oldum canım 24 e girince yediklerimi geri çıkardım olabiliyormuş arada şuan 26 haftalığım düzeldi geri galiba çocuk baskı yapıyor miğdeye
Mutlulugum Bende bulanti degilde, yemek yedikten sonra kendimi halsiz ve bayilacak gibi hissediyorum 😫
Rasev YldzBiden benimde kiz tatlim ben ilk defa ultrasona giderken daha yeni hamileydim dokdorda bana bi kiz darisi basina artik inşəAllah seninde kizin olurda mideni deler diyodu dediyide cikdi😃oyuzden sordum kiz cocuklari middeye tekmeliyo bizdede haliyle bulanti oluyo😣
YldzBiden Rasev aynen tatlım doğru valla kız çocuk öyleymiş az önce yine bulantım oldu neyse sonunda ödülünü alacaz inşallah Allahın izniyle
Rasev YldzBiden ay inşəAllah canim😍ben yemek yedimmi gidiyom kendimden😹karnim tas oluyo mide bulantisida anca su iciyorum
YldzBiden Rasev sabret canım benim bende öyleyim yemek yedikten sonra bide zor nefes alıyorum bazen Kızının ismi ne olacak peki canım
mucizemizibekliyoruzz Esmademir bende de bulantı hala var ama kusmaya dönmüyor açıkçası yani bende 6. Aydayım bünyeden bünyeye farkeder bence
YldzBiden Rasev çok kararsızım canım ya alya, masal arasında kaldım güzel bir isim bulursam değişebilir yinede :)
Rasev YldzBiden ben ilk Nur ismini çok begeniyodum ama bikac kisi hayir Nur ismi Bizlerde çokda kpyulmuyo dedilerki ben azeriyim:) sonra esimle Rübab ismine karar verdik daha etrafimizda ailede kimseye soylemedikki fikrimizden dondermesinler arkadaslarla paylasdim bi cogu beyenmedi😑
Rasev YldzBiden dimiya🙈degisik isim😍bende hickimsede duymadim ama Hz. Rubap (s.a.), Hz. Hüseyin’in (as) eşi.Rubap İsminin Anlamı Beyaz bulut. Bereketli, karlı, faydalı.