KubraAydin Anneminnos https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra aşağıdaki görseldeki gibi sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz
Kuzusunannesi Anneminnos kıyamammmm aynı benim testim de öyle çıkmıştı oğlumda bende çok ağlamıştım Allah’ım hayırlı evlat versin inşallah canım
Anneminnos Kuzusunannesi ilk bebegimi kalp durması nedeniyle kaybettim aylar sonra bunu görmek Allahim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Deletedmom_85 Teste göre pozitif. İnşallah vardır kanda da çıkar. Hayırlı olsun darısı bizlerin başına artık. Bende test yaptım dün sizinki kadar bile net değildi zorlayınca gördüm resmen kamerada bile gözükmedi nasip 🤷
Anneminnos Deletedmom_85 çok çok dua edicem hepimiz için rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .hiç moralinizi bozmayın Allah büyük
Deletedmom_85 Anneminnos Allah razı olsun gönüller bir olsun 😊 regl olmadığım sürece sıkıntı yok zaten negatif gibi çıktı diye olmayacağı anlamına gelmiyor regl olmayana kadar elbet Bi umut vardır