B-33 Kızlar bugün yumurtlamamın 12. Günü adetime 2 gün kaldı kan testi verdim lütfen dua edermisiniz hayırlısıyla pozitif sonuc alayım 🤲🏻 belirtilerim: göğüs ucu ağrısı kasık ağrısı batması hafif baş dönmesi akıntı sıcak basması baş ağrısı şişkinlik
Kayra_2362 B-33 ben de de aynı belirtiler var canım benimde yumurtlamanın 10 . Günü regl 9 u oyuzden bekliyorum inşallah seninde pozitif çıkar benimde günüm geçer hayırlısıyla 🙈
Fatma_4224 B-33 sonuc ne zaman cıkacak kuzum inşallah hamilesindir b3nde bu ay klomen kullandım benim de gögüs hassasiyeti ve göğüs ucu hassasiyeti var göğüs ucum sanki yara olmuş gibi cok acıyor ama hamilelik konusunda bişey diyemeyeceğim cunku sevinip sonra dan üzülmek istemiyorum
B-33 Asude_07 B-Y94 Orsta kızlar sağlık ocağında verdim yarın 10 gibi çıkar dediler yarını beklicez artık çok heyecanlıyım doktor gecikmen olmadıysa değer düşük veya hiç çıkmayabilir dedi gecikmeden 1 hafta sonra falan daha net olur dedi açıkçası herşeye hazırlıklıyım ama içimde güzel bir his var bilemiyorum yarın sonucu yazarım 😊lütfen dua edin
B-Y94 B-33 belirtiler baya var canım inşallah pzetiftir benim göğüs hasshasiyetim göğüste sıcaklık vardı 😊 yaz mutlaka
Orsta B-33 hastanede verdiysen iki saate icinde e nabiza duser canim . Saglik ocaginda verdiysen doktor gormeden e nabiza dusmuo zaten, ay merak ettim insallah hamilesindir
Kayra_2362 B-33 dualarimiz seninle canım habersiz bırakma benimde bu sefer içinde değişik bi his var sanki olmuş gibi 🙈
B-Y94 B-33 ahh kuzum bunlat çok tatlı heyecanlar biliyormusun aynısı bana da oldu bende hamileymişim 🥰 anlıyorum seni duyunca kendşne gelemicen inşallah vardır kuzum 💜💜 bende merak ettim heyecanlandım lütfen paylaş hepimiz aynı gemideyiz bacılarrr 😂😂
B-33 B-Y94 kesinlikle öyle allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsın inşallah yarın yazıcam sizlere 😊