Gokcekatun_ Üç ay Sürer bulantı dediler umutla bekledim geçmiyor dortteyim bugün yine çok köyü oldum sabahın erken saatinde uyanıyorum hep ne zaman gececek geçmeme ihtimali var mı 😭
MMmerve_ Gokcekatun_ gecen hafta okadar kotuydum kı kusmaktan mahfolmustum. Temız hava ıyı gelıyo ımkanın varsa dısarı cık hava al dolas aılemle adalara gıttık bır hafta kaldık okadar ıyı geldıkı temız hava almak lazım demekkı dun eve geldım yıne hafıften bulantılarım basladı
Bsrahb Gokcekatun_ ben 19 haftalık oldum prilam içmesem halen kötüyüm bazılarının zor geçiyor maalesef
Dilara0638 Gokcekatun_ benim 20 haftadan sonra hafifleyerek zor geçmişti 34+4 oldum 33ten sonra yine başladı sabah bulantıları🤦♀️
Gokcekatun_ Dilara0638 evet doktor dedi kiminin ilk üç ay bı de son üç ay kiminin sadexe üç ay kiminin hep olur kiminin de dört ay dedi net demiyor kişiye bağlı da çok zor bı de sanki artık haplar etki etmiyor bulantım geçmiyor
Beybisininannesi Gokcekatun_ ben aç kaldığımda vuruyor bulantı o yüzden midemin boşalmasını beklemiyorum asla sürekli katı birşeyler yiyorum ara ara ekmek elma muz falan.. Kilo yapıyor o ayrı mesele ama kusmaktan daha iyidir diyorum 😅
Sevinc1987 Gokcekatun_ siddetliyse bulantilar sonuna kadarda sürebilir hafifleyerek yani benimde öyle 26 haftalik olduk arad hala ilac almak zorunda kaliyorum ama hafifse insöah 16.17. haftanin bitmesini bekle
Gokcekatun_ Maviiiiiiiiiii aslında belli de cinsiyet i balon patlatma da o an ogrrncem .kız bulanti yapıyor diyolar evet
Maviiiiiiiiiii Gokcekatun_ benim eşimde cinsiyet partisi istediğimi sanıodu die tutturmuştu yapalm die ama halbuki istemiorm😂 sağa sola söyledim pişman olmam bnce çünkü taşınma telaşımda vardı uğraşacak gibi değilim 🤭
Beybisininannesi Gokcekatun_ ah ah nolcak böyle.. bende 55.7kg yla başladım şimdi 59.2 kg oldum 😅 aynı haftadayız sizinle