MMmerve_ Kızlar 9uncu haftadayım sanki hamıle gıbı hissetmiyorum kendımı. Ama asırı duygusalım herseye aglayasım gelıyo degısık bı duygu ıcındeyım aynı seyı yasayan varmı?
Halime0638 MMmerve_ hamile gibi hissetmen icin hareketine kadar beklemen lazim 😂😂😂 yani bende öyle oldu icimde hic bisey hissetmiyorum tamam doktor gösteriyor du hissetmeyince insanin inanasi gelmiyor ben 19 haftadayim daga 2 yada 3 haftadir hamile ilduguma inanıyorum 😀 9. Hafta cok normal boyle olmasii
drytcvkarsln MMmerve_ arada bir kasık agrım oluyor ilk bebeğimi 16 haftada hıssetmıstım o zaman başlıyor hamilelik 🥰
Elifikiz MMmerve_ valla aynı şeyleri aynı haftalarda düşünmüşüs bende hiç hamile gibi değilim 13. Haftadayım hala aynı düşünce içimi yiyo bazen 🤦🏻♀️
MMmerve_ Halime0638 hanı ılk haftalar kasık agrısı vs oluyoduya sımdı yok mesela ya bıde burda bazen okuyorum ıste gıttım kalpnatısı durdu vs dıye acıkcası korkuyorum gecen haftaya kadar kusuyodum delı gıbı mıdem bulanıyodu oda bıttı
MMmerve_ Mom6272 bulantı aserme falandamı yok maasallah ya gecen haftaya kadar mahfolmustum sakinledım ne bılım acaba bebegım ıyımı falan kafamda delı sorular 🤣🤣🤣🤣 karnım sıs ama sankı goren 4aylık mı dıyo o derecede bı garıp oldum
Halime0638 MMmerve_ canim seni. Haftanda benim midem bule bulanmiyordu ben 3.ayda bi ara bulandim sonra geçti korkutma kendini böyle daha çok küçük demekki hamileliğin rahat gecicek biraz streese girme sağlıklıdır
drytcvkarsln MMmerve_ kalp atışı vs durmuş olsa vücüt onu belli eder kanama vs vücut yabancı olarak görüp absorte etmeye başlıyor allah korusun tabiki 🙏🏻🙏🏻
Asfgghjjcansu12 MMmerve_ demek ki vücudun hamileliğe alıştı kuzum benim hala devam ediyor 9+3 üm kaşık ağrım çok olmaya başladı
Omerin-annesi MMmerve_ bende 9 hafta 6 günlüğüm 9 haftama girince bulantılarım kesildi bnde korkmuştum 3 aydan sonra kesilir demişlerdi 3 ay olmadan kesildi ama normal galiba bende senin gibiyim :)
MMmerve_ Asfgghjjcansu12 ınsallah gecer hemen :( kusma cok kotuydu ya afedersınde resmen altıma kacırdım gecen hafta kusarken
Asfgghjjcansu12 MMmerve_ ayyy valla bende öyle klozetin başında oturup ağlıyorum bazen kusarken nefessiz kalıyorum 🥺
MMmerve_ Elifikiz dımı halbukı bulantı vs oldugundada cok bulantı var dayanamıyorum falan oluyodu sımdıde rahatlıktan neden bısey olmuyo hamıle gıbı degılm dıye dusunuyoruz
Beybisininannesi MMmerve_ tedirginsen içini rahatlatmak için git bi doktoruna ben gidiyordum anlayışla karşılıyordu beni 🙂 o haftalar biraz riskli olduğu için anlayış gösteriyorlar Siz bebişin iyi olduğunu gördükçe kendiniz de rahatlıyorsunuz artık 😊
Elifikiz MMmerve_ aynen öyle bir de ben hiç mide bulantısı da yaşamadım hiç hamile moduna giremedim 🙊 sadece suan artık biraz karnım var onunla teselli buluyorum 😅