Kucugumm0 Kizlar 22 gunluk bebegim var . Bir haftadir hiriltisi vardi bende serum fizyolojik damla ve aspiratorle temizliyorum.dun aksam biraz daha artti hiriltisi ne yapabilirim.doktira goturecem birazdan ama sizede sormak istedim.
Ysmn311111 Kucugumm0 benim oğlumda 2 buçuk aylık şapka takmadım zaman burnu tıkanıyor terlediği için sürekli değişiyorum üstünü o yüzden cam fln açmıorum
Drydgs Kucugumm0 canım bazen alerjisi olan bebeklerin hiriltisi fazla oluyor süt alerjisi için test yaptırın yada mama kullaniyorsan arada su ver oda hırıltı yapıyor geçmiş olsun 🙂
ftmlgz Kucugumm0 iyi bir doktora görünün benim kuzum bronşiyolit oldu 10 gündür çekiyorum bu durumu beşinci doktor anladı. Antibiyotik başladık
Tugbaaygt Kucugumm0 mAma kaynaklıysa balgam yapmış olabilir o yüzden hırıltı yaşıyordur doktordan bişey yok derse mamayı değiştirin
Kucugumm0 Drydgs sarılık oldu canım sutum tam doyurmuyor dedi doktor mama takviyesine basladik su da veriyorum ama o oyle hirladikca ben kotu oluyorum. Teşekkür ederim
Svgmglmz Soğanı ikiye kesip yarımının üzerine 7 8 adet karanfil batırıp bas ucuna koyun uyurken faydasının olmadığını söyleyen duymadım henüz denemekte yarar var 🥰
Sevilss Kucugumm0 Dr götür o karar verir yaptığın yöntem en iyisi yapabileceğin zaten temizlemeye devam et Dr hangi aralıklarla önerirse
Kucugumm0 Sevilss aynen götürdüm canim ciğerlerine felan inmemiş cok sukur burnunu temizletti simdi evdeki yaptığım temizleme islemine devam edecem