Bebegimbenim Sakvsr Doktorum pompaylada olmuyorsa yapilacak birsey olmadigini soyledi cok aci cekiyorum ya keske hic sutum olmasaydi dedigim zamanlar bile oluyor.
Sakvsr Bebegimbenim hayır bizim ebelerimiz enjektör ucuyla çıkarıyolardı onun bi tekniği var mutlaka genel cerrahi ile görüş çünlü hem sana hem bebeğine yazık olası enfeksiyon durumunda çok daha zorlanıcaksın doktor resmen başından savmış anlamıyorım ben getçekten
Bahar54 Bebegimbenim gorsel olarak gostermem gerekir anlatmakla biraz kafa karisikligi olur canim internetten bi bak sen muhakkak bulursun eski usul bi yontem ama etkili.
cnsmira Bebegimbenim ben hep mama kullandım sütümü sagip verdim üç ay sonra taş gibi oldu kurudu şimdi ikinci kez hamilelik doğumdan değil ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum iki göğsümün ucu da yok parça parça hep çatlak
NekwaSultan Bebegimbenim sabun hic değdirme canım dusta bile.kurutuyor. Tek caresi sagmak bosaltman lazim. El pompasi hani su basit olanlar onlad guzel uç çıkarıyor
Aysenur_ Bebegimbenim size yardımi dokunur mu bilmiyorum ama benimde göğüs uclarim kucuk olduğu için internetten araştırma yapmıştım göğüs ucunuzun etrafında yuvarlaklar çizim ve dışarı çekmeye çalışın gerçekten de göğüs ucu beliriyor dışarı doğru çıkıyor
Zeynepcelik Bebegimbenim ezaneden bal gibi bir krem var mutlaka kulanmalisinbo masaj yap uçlarina süt topaklanmştıŕ gecmis olsun
Zeynepcelik Bebegimbenim tatlim o crem uclarinda çatlaklar icinmis sadece simdi doktoruma sordum senin kisi daha farkli agriyo ve ucu yok dedin kesinlikle doktora göster bastan atiyorsa baskasina git ama ezanelerde meme uçlari gibi silikonlar var takıyosun ucuna sertlik icinde gögüslerine masaj yap annem yagsiz çökelek gibi peynir sürerdi bekletirdi agrisini alirdi ve sertlini ama sen mutlaka git baska doktora
Kubra3458 Bebegimbenim Sabunla yıkamak iyi degil diyorlar.Bir de bu gögüs uçu çıkaran aparatlar var ya onlar işe yarar mı bilmiyorum