Evrem94 14 haftalik hamileyim bebegimi sag kasigimda hissediyorum, dun aksamdan bu yana sag kasigimda hafif bir agri sanki icimde oynuyor vuruyor gibi hissediyorum.. ama hafif bir agrida veriyor..Erken hissetmek mümkün mü?
Tyk53 Evrem94 normalde en erken 16.hafta oda ikinci yada ücüncü gebeliklerde.. ben 18. Haftamda hssettm sizinkiside bagrsak hareketidir nettende arastırırsanız böyle yazıyor
Mrvttz Evrem94 bende hep hissettigimi dusunurdum o haftalarda ne zaman ki 20.haftadan sonra gercek hareketleri hissedince oncekilerin bagirsak hareketi oldugunu anladim 😊
Evrem94 Tyk53 bende ihtimal vermedim ama bir sayfadada 13,16 hafta arasi hissedilebilir yazilmis hareket edildiginde hafif bir agri olurmuki bu benim ilk gebeligim
Eliftotree Benim ilk hamilelilğim 16+3 te ilk defa hissetim ama çok dikkatli olman lazım sakin ortamda daha çok hissediliyor bide yatarken şimdi 18 haftalık hamileyim hareketlerini daha sık hissetmeye başladım ama yine de çok sert değiller canım bide aģrı yapmıyor bende 😊😊
Evrem94 Eliftotree gercek hareketlerinide hissederim insallah ilk gebelik olunca anlamiyorum gercek hareket mi bagirsak hareketimi
Eliftotree Evrem94 canım emin ol anlıyorsun benim de ilk hamileliğim bende ilk defa harejet ettiğinde bağırsak hareketi sanmıştım ama ayırt edebiliyirsun çok güzel bir duygu insşAllah sende yakın zamanda hissedersin bebişini 😇
cemileanlar Valla canım 3 gebeligim 8.4gunluguz ve yorgun olup uzandigmda çok ta net hissediyorum kişiden kişiye değişiyor