Kizlar dogum yaptim burda ama hic memnun kalmadim tavsiye etmem. Hemsireler cok ilgisiz, odaya cagiriyosun on saat sonra zorla geliyolar. Soru sormak istediginde yardimci olmak istemiyorlar belli oluyor hallerinden.. Ne dogru durust emzirme egitimi ne bilgilendirme hic bisey yok. Odalarin klimasi buz gibiydi ayarlanmiyor bi turlu 40 kere soyledik aksama dogru anca istedigimiz ayar yapildi. Birde ucret 6250 tl.. devlet daha iyidir. Bisey sormaya cekiniyosun mahkeme suratli insanlarla dolmus.. 1 2 hemsireyi begendim o kadar. Bana ameliyat onlugu birakmislar odaya giyinin diyor, biton ipler fln var ztn panigiz ne bilim nasil giyiniliyor. Ssk da bile hasta bakici gelip giydiriyor bi guzel seni.. kimseye tavsiye etmiyorum acikcasi.. birde dogum o an ki psikoloji can havli ile ne bileyim bisey diyemiyosun eve geldim simdi dank ediyor kafama yapilanlar durdukca sinirleniyorum. Akillari cikti soru sorucaz diye yaa.. memnun olanlar isini iyi yapanlarda vardir illa ki ama bana denk gelmedi. Hic birsekilde memnun kalmadim ve bana bunlari hissettirdikleri icin kendilerine beddua ediyorum beter olsunlar insallah.