Busbusercan34 Biz de 34+4 üz kordon kanı biraz yavaşmış inşalalh bugün kontrol var bebek kilo aşmıştır yoksa direk bebeği almak istiyorlar çok geriliyorum bebeğimiz 2000 gr ve karnım çok büyüdü
Hilal-_19 Esrahaliscelik 26 da basladı 1 haftaydı sonra 2 haftaya cıktı sonra 3 haftaya cıktı gerilik suan hala 3 hafta bakalım
Busbusercan34 Hilal-_19 yapmadılar ikinci bir hekim görüşü aldık şuan suyu iyi kalp atışlarını da beğendi bu şekilde vaktinde normal doğurabilirsiniz dediler bugün kontrolümüz vardı acaba ne yemeli içmeliyim bilmiyorum
Hilal-_19 Esrahaliscelik kilo alımı var ama karın cevresi hala 3 hafta geri tek sıkıntımız o zaten kilo alır ama sizinde merak etmeyin bol kaşar peynir yeyin
Esrahaliscelik Hilal-_19 yiyorum dua edin lütfen alsın bebegım ılk gebelıgım çok korkuyor ınsan ılk olunca ozellıkle 😔
Hilal-_19 Esrahaliscelik alır gercekten merak etmeyin bende 2 kiloyu görürmü diyodum ama 33den sonra hızlı aldı 35 oldum bakalım 36 da ne aldı
Hilal-_19 Busbusercan34 sabah keçiboynuzu özü aksamda aynı sekilde 2 kasık bide gercekten muz süt ceviz bal karısımı için kaşar peynir bide baya iyi
Glsmm2534 Benşm de 24 haftada 2 haftalık bir gerilik vardı 27 haftada gittiğimde kilo almış bir haftaya düşmüştü şuan 32 haftalık yine bir haftalık gerilik var karın çevresinde ama kilo alıyor yani acaba normal doğum olur mu böyle olunca
Hilal-_19 Glsmm2534 yani bizim 3 hafta gerilik oldugu için sezeryan olacak belki 38 de belki 39 alınacak
Hilal-_19 Glsmm2534 bebek küçük kendini itemez ve dogum sancısına dayanamaz kalp ritmi düşerse diye bebek strese girebilir karın cevresi küçük ya
Hilal-_19 Busbusercan34 suyumuz normal haftada 3 gün kontorlum var ama bende bu ara havuc yemeye basladım