Berivan072 Arkadaşlar 30 haftalık gebeyim şu ana kadar özel hastanede muayne ücreti 290 285 arası verip girerdim bugün gittiğimde ise analık güvencesi mi sigortası denilen birşeyim varmış ve sadece 150 TL ödedim bi bilgisi olan varmı?
UmayGul Berivan072 ozellerde geciyor muymus boyle diyince benimde cok az kaldi sigortam bitiyor sigortali gibi muayene ucreti verebiliyor muyuz🤨
Esmila Berivan072 bende ondan yararlanıyorum ilk kızımda da aynı şekildeydi Bu kızımda da aynı şekilde
Berivan072 Aybuss evet kaydım vardı kadın doğuma hep giderdim aynı yere zaten ilk başta neden faydalanmadım 30.Cu haftaya gelince yararlandım ki 😳
sivlimglsh Bende 28 haftalık gebeyim 250 lira veriyorum her muayene de. Nasıl indirim yaptırdınız ne dediniz acaba
Berivan072 sivlimglsh birşey demedim sürekli gittiğim hastaneydi kaydımda vardı 30.cı haftamda dedi analık hakkından faydalanıcaksınız diye daha bugün öğrendim
Sosyalmom Sigortanız yoksa sigortalı hasta gibi muayene olabilmeniz için tanınan bir hak en başından beri gebelik var deseydiniz hep 150 öderdiniz☹️
Berivan072 Sosyalmom kadın doğuma gidiyordum gebelik için olduğunu hep söylüyordum ama böyle birşey olduğunu söylemediler bugün tek öğrendim
Aybuss Ayyyse Eşin sigortalı ise zaten sigortadan yararlamıyorsunuz… Hiç sigortası olmayanlar için geçerli…
Sosyalmom Ayyyse eşiniz sigortalı olduğu için zaten sizde eşinizin üzerinden görünüyorsunuz bu durumda gerek kalmıyor mesela bizim hiç sigortamız yok hastane muayene ücreti özel olarak 400 sigortalılara 200 bende 200 veriyorum ❤️
Aybuss Berivan072 Hastane nin hasta hakları bölümü var gidip orayla görüşün benim başımda gelmişti ben para iadesi aldım.. Çözüm bulamazsanız sgk ya bildirin sizi bilgilendirmesi gerekiyor hastane nin…
Berivan072 Ardeninannesiiii benimde ilk gebeliğim siz gene danışmaya söyleyin analık hakkından yararlanabiliyormuyum diye belki şimdiden faydalanırsınız