Beyza2727 Öğlen de kan vericem ben gözle görüyorm telefonla pikleştirdim belli oluyor hamileyim galiba belirtirilerim kasık ağrısı miğde bulantısı idrara çok çıkma test : https://resimyukle.io/r/OMuSVCEOH2
Gamzeee__ Beyza2727 büyük ihtimalle gebesin kardeşim bende adetime 4 gün vardi yaptim belirgin bi sekilde 2. Cizgi çıktı kandan sonra haberdar et ☺️☺️Şuan 30 haftalik gebeyim 🤰🏼
citlemeyegeldik Beyza2727 3 dakika içinde hemen belirdiyse çizgi hamilesin canım idrara geçmiş kan verip net öğrenebilirsin
Gamzeee__ Beyza2727 bu sekildeydim Ben hastaneye gittim kan verilir die direk ultrason da gordu🥰nokta kadar dedi
Beyza2727 citlemeyegeldik inşallah tek temelim o 🥺 ilk bebeğim 7 haftalık ken kaybettim de insan korkuyor biraz
citlemeyegeldik Beyza2727 korkma canım sağlıklıysa istersen hopla zıpla yat kalk yuvarlan birşeycik olmaz ama sağlıksızsa kuzum ayağını yerede değdirmesen bile o gider üzülme Alllah yardımcın olur bu bebişini sana bağışlasın 😊
citlemeyegeldik Beyza2727 benim 6 aylık bebeğim var kuzu dün yeniden gebe olduğumu öğrendim 4 haftalık🤭
citlemeyegeldik Beyza2727 hadi bakalım beraber aynı dönemlerde doğurucaz 🤍 Hamileliğin tadını çıkar üzme kendini