Merveeayaz yesilkelebek oğlumun adı ayaz 4 yaşında gayet sıcak kanlı konuşkan sevecen bı cocuk yani 😂
Zkskdkdkxk yesilkelebek yeğenimin ismi ayaz hiçte soğuk değil aksine gülen neşeli bir bebek düştümü gülen ağlamayan bu aylıkkende başladı zaten hala aynı evin neşesi meraklı gördüğünü anında taklit eden biri
yesilkelebek Zkskdkdkxk Bu post sayesinde insanların soğuk olur söyleminden uzaklaştım. Ne güzel maşallah inşallah benim bebeğim de öyle olur🤗
Okaliptus yesilkelebek en minik kuzenimin adı. Daha altı aylık ve o kadar tatlı sıcakkanlı akıllı bir bebek ki anlatamam😄🥰 6 aylık olmasına rağmen dişleri bile çıktı ve herkesin kucağında duruyor🥰☺️😂
yesilkelebek Okaliptus Çok severim bebekken insan yabancılamayan çocukları. Hem iletişim olarak sıcakkanlı olduğunu gösteriyor hem de anne ve baba için çok güzel bir ayrıcalık ikisinede bağımlı değil🧿🤗
Merveeayaz yesilkelebek bencede öyle şey mi olur ismi soğuk olursa çocukta soğuk olur falan nasıl bir kafa 😂
Zkskdkdkxk yesilkelebek yeğenimi ben büyüttüm hiçte zorlanmadım bakarken o kadar uyumlular inşallah sizinki de öyle olur
yesilkelebek Zkskdkdkxk Çok teşekkür ederim ne güzel bir dua ettiniz hiç tanımadığınız birisi için 🌸Rabbim sizinde gönlünüze göre versin her şeyi🤲🏼
Buketkorkmaz yesilkelebek oğlumun adı Ayaz ve aşırı sıcakkanlı bir çocuk tanıdığı tanımadığı herkesle muhabbet eder gülümser hiç yabancilamaz şuan 4 yaşında ama hep öyleydi oğlum 🧿🥰