parasetamoll Deletedmom82 ben 19+2 yim içimde dalgalar oluyor hafiften tekme mi sanmıyorum 😂 17+3 de de bu oldu gaz sandım ayırt edemiyorum hala 😂😂 Ama bence herhalde harekettir birde güldür güldür izlerken Bilal’e bakarken oldu 😂😂
Faziletttt Deletedmom82 20+6 günlük hamileyim bende sabahın köründe başladı bnmki tekmelemeye uyutmuyor artık yaramaz çocuk olacak belli
betulunannesi parasetamoll ben 18 im doktoruma böyle hafif tekmeleme gibi ufak bir şeyler hisediyorum kayma gibi dedim artık hisetmen normal büyüdükçe daha net hissedersin dedi. Gaz olabilir mi dedim hareketleri hissedebilirsiniz dedi.
Faziletttt Deletedmom82 inşallah ama şimdiden böyleyse doğunca nasıl olur bilmiyorum artık ama sağlıklı olsun yeter bana
Deletedmom82 betulunannesi artık hissedersin bünyeden bünyeye de değişiyor ama ilk baş pıt şeklinde sonra kelebek uçuşu gibi sonra benim ki gibi tekmeler 😂😂
parasetamoll betulunannesi ben sormadım henüz ama bana parmağını koluma değdirip böyle okur hareket demişti kimisi 15-16 da ayağını gördüm diyor insan strese giriyor 😂😂😂
betulunannesi parasetamoll ilk gebelikte 25 inci haftada hissedenler bile oluyormus. Ama benim bebeğim haftasına göre biraz tontis erken hisettim
Rasev Deletedmom82 24+4 haftadayiz 3gundur mide bulantisi halsizlik kasiklarda agri basini alip gidiyo🙎🏻♀️Bol bolda tekme yiyorum 😹