Ygzalp_16 84 ’le hamile kaldım 26 hafta ya giricem yarın 95 oldum dr biraz kızmıyor değil tansiyonum sınırda çıkıyor az sonra şeker yuklemesine gidicem birde o çıkarsa tam diyet le geçicek sanırım son 3 ayim…ama 90 üstüne hiç çıkmadım normal hayatımda beni aşırı zorluyor herşeyim kısıtlandı horlamaya başlamışım nefeslerim düzensiz sırtım belim kopuyor 😪😪😪
alparslanannesii1661 Ygzalp_16 benimle aynisiniz benimde kilodan dolayi uyardilar seker yuklemesi kan idrar temiz ama suyum fazla cikti diyet aldim bu yüzden
Anneolmayolu Ben 74 ile hamile kaldım 3.ayım bittiğinde 84 oldum 🤭 hiç bulantım olmadı korkunç bir iştah açılması yaşadım gözüm döndü ve risk olduğu için fulll yattım. Bu yüzden 3 ayda 10 kilo aldım şuan kaç olduğunu bilmiyorum tartilmiyorum 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Aysun1981 Boyum 176cm. 74 ile hamile kalıp 72′e dustum. şimdi 15. haftamda 76′a çıkmışım 😭 Ablam ilk bebeğinde 103′e çıkmıştı, sonradan hepsini verdi ama benzer bir durumdan çok korkuyorum. Son 2 haftadir hamur işini biraz abarttım, dur demem lazım 😩
Ygzalp_16 alparslanannesii1661 Valla şimdi verdim şeker yüklemesini yarın çıkcak inşallah birşey çıkmaz ya diyetiniz nasıl mesela neler yasak
alparslanannesii1661 Ygzalp_16 benim sekerim çıkmamasına rağmen diyet verildi bana diyetim sabah haslanmis yumurta yagda yasak domates peynir hamurisi kizartma tatli ve sekerin her türlüsü un tuz hepsi yasak normal diyette yemediklerimiz gibi beyaz ekmek yasak tam bugday yiyorum günlük 12 dilim onuda ogunlere bölüyorum makarna pilav da yasak sadece 1 dilim ekmege 3 yemek kasigi degistiriyorum
alparslanannesii1661 Ygzalp_16 ama iyiki vermisler biliyomusunuz ne varsa yedim abur cubur delisiydim bu haftaya kadar tstlisiz duramiyodum surekli bi abur cubur hatta cicibebe derdime nolduysa kilo kontrjanin dolmus artik kilo alamazsin dendi
Merveikratanem Bebegim_90 sert hareketlerini değil yittiklerini sonra akşam yattığımda tekmelerini hissediyorum bir haftadır 19 haftalığım
adrmz54 Bebegim_90 hayır çok fazla rahatsız etmiyor beni normal tekmeleme🤭bazı anneler bebeğin hareketleri canımı yakıyor falan yazmış ama benim öyle değil belkide kilolu olduğum için çok rahatsız etmiyor olabilir🙏
Bebegim_90 adrmz54 bende kiloluyum 94 kg kimisi gece felan uyuyamiykrum felan diyo ben hix hissetmiyorum bebek ne tarafta felan bilmiyorum segirme gibi harekwti var sizinde mi oyle oturdugumda fekan harwket etmez
adrmz54 Bebegim_90 ben şu an 33 haftalığım şu an hangi tarafta olduğunu hissediyorum, elimi karnima koyunca falan sertlik geliyor..ama ilk 21. Haftamda haraketleri hissettiğim dönemlerde çok hafif hissediyordum ve hangi tarafta olduğunu hissetmiyordum..siz kaç haftaliksiniz acaba belki haftanız ilerledikçe hissedersiniz ilerde
Ygzalp_16 Bebegim_90 benimde öyle işte karnımız ge nis olduğu için hareket ediyorlar dönüyorlar hala ilerleyen haftalarda çok duyacağız bence yer kalmayınca çıkaracaklar ellerini ayaklarını 😂😂😂