Civcivvmomss Merhaba anne adaylari 💕15 haftalık olduk 2.gebeliğm sanki kıpır kıpır bebisi hissediyorum psikolojik mi yoksa benim gibi hisseden var mı merak ediyorum 😊😊💕
Yzaman Civcivvmomss ben şuan 20 haftalığım bende 15 gibi hissetmiştim şaşırmıştım bu bebek hareketi olamaz heralde diye ilkinden çünkü geç hissetmiştim 😁
Zehra9616 Civcivvmomss 15 te baslasik 17+1 saat itibariyle elimin altinda patir kutur girisiyo elime benim oglan😂
Meryemce92 Civcivvmomss 15 de hissetmeye başladım çarşamba 22 oluyoruz şuan bayağı net hissediyorum. ☺️
Yzaman Civcivvmomss İnşallah hepimizin sağlıkla sıhhatli almayı nasip etsin 🥰 birşey soracağım ilkine göre bu hamilelik de duygusallaginiz nasıl ben 2.de daha kötü oldum duygusallık bakımından
Civcivvmomss Yzaman ben de öyleyim instagram da saçma sapan videolara bile oturup ağlayabiliyorum. Komik olsa bile düşünün 😂 ilk gebeliğim de daha sinirliydim esip gurlerdim bunda ağlak oldum çıktım
Yzaman Civcivvmomss Ayy bende ilkinde böyle değildim ağlamazdim ne oluyor anlamadım cinsiyetten desen ikisi de kız geçen gün disarda adam kediyi sevip oynuyordu onları öyle görünce duygulandım gözlerim doldu 🤣