Husna2734 Songldmrci Ya evet sanki benim çok hızlı atmaya başladı hatta bazen karnımda atiyor hissediyorum 😊
Deletedmom72727 Songldmrci hamilelikle birlikte vücuttaki kan miktarı değişiyor buna bağlı olarakta kan atışı değişiyor. Mesela ben hamilelik öncesi kalp 55 civarıydı hep. Şimdi min 65 oldu. Doktor bunun normal olduğunu söyledi
Mom125 Benimde öyle çarpıntı başladı. En çokta gece doluma yattığımda oluyo gibi kalbim böyle kafamda atıyo gibi
Songldmrci Deletedmom72727 benim bazen 110 120 çıkıyo 90 altına pek düşmüyor bu da bana panik yaptırıyor
Iby Songldmrci evet benim de arttı son aylarında ama doktor 110 a kadar normal dedi ben takip ediyorum
offlineanne Songldmrci ekg vs de çektirdim sırf çarpıntı yüzünden çok hızlı ve sık atıyodu hala atıyo beniçok yoruyo…. sebebi vücuttaki kanın yetmemesiymiş kan ilaçı kullanmak gerekiyor
Deletedmom72727 Songldmrci o zaman 90 a 100 e çıkması normal bence benimde arttı ama sen genede kendini çok yormamaya bak doktorunlada konuş yardımcı olur sana
gunesveguney Songldmrci benim çok çarpıntım oluyo nabzında yükseliyo boynum ağzımda atıyor resmen yemekten aonra ve yorulunca