Jrhazar Kızlar arı sütü bal polen propolis karışımı için tercih ettiginiz marka nedir? Birde keçiboynuzu özü için marka tercihiniz nedir??
Momcrowns Jrhazar gebelik icinse eşinize icirin Aksu vita nin arisutu propolis bal karışımı yine aksuvita keciboynuzu özü
Jrhazar Momcrowns içerigi dogal mı? Weefood marka gördüm de trendyolda yorumları baya iyiydi kararsız kaldım
minikkmelek Jrhazar bal propolis polen karısımı için inst. fayaorganik i tavsiye ederım . eczacı satıyor kendi üretimleriymiş .
irva Jrhazar Hayır canım özellikle gebelik için kullanmadım.Çok uzun süredir bağışıklık için kullanıyordum zaten.
Nymphadoraa Jrhazar ben yumurta kalitesini arttırmak için kullanmıştım. Saraçoğlu nun karışımını almıştım
Hicrandd hipregnancy hipregnancy irva merhaba hamileliktede irva merhaba gebelikte propolis kullandınızmı doktorunuz ne dedi bu konuda ?
Nymphadoraa Jrhazar bir kavanoz kullandım hamile kaldım. Onun yanında yumurta kalitesi için hap da kullanıyordum ama
lunam Ben beeonun arı sütü ham bal propolis karışımıyla beraber polenini tükettim. Hatta bunu kullandığım ay hamile kaldım şükür.