Melek3 Şimdi herkez e bakıyorum doğumdan sonra 8-9 kilo verdik diye 😁ben almadım halde 8 kilo verirmiyim sizce yoksa herkez aldığının yarısımi veriyor yoksa doğum sonrası standart mi gidiyir😅keşke hep gitse 9 kilo
Bebegimicin1 Melek3 45 kiloyla hamile kaldım 52.5 kiloyla doğuma girdim 5 gğn oldu doğum yapalı hemen 44 kiloya düştüm ilk doğmdada 45 le kalıp 53 lemdoğuma gşrmiştim ondada çok kısa sürede 44 de düşmüştüm
UmutsuzPolyanna Melek3 bende oğlumda 86 ile doğuma gittim 4 kg çocuk doğdu onun suyu osu busu dedim yani en kötü 80 olmuştur eve geldim hala 86 ondan sonra önünü hiiçç alamadım 100 e kadar çıktım 97 ile hamile kaldım şuan 90 kg düştüm bakalım 2. Nasıl sonlanacak 🤣
Mrvgl Melek3 80 ile hamile kaldım. 99 100 kg ile girdim doğuma. Şuan 75 kiloyum. Emzirerek verdim, dikkat ettim yediklerime. Boyum 1,76 bu arada. 😃
Melek3 Bebegimicin1 ben 34 haftalık oldm daha 5 kilo aldm 🐥 o da 2 kilosu ztn bebeğim 3 kilo bana gibi düşünüyorum çok almadm ama hemen zayıflamak istiyorum ben basenlerime aldm
UmutsuzPolyanna Melek3 amin valla doğdum doğalı kilo ile başım dertte bende tombik doğmuşum ama oğlum tombik doğduktan sonra çok zayıfladı o alsın ben vereyim diye uğraşıyorum 🤣🤣
UmayGul Melek3 bende merak ediyorum 13 kg aldim suanda ve daha 6 haftada mutlaka alicam keske hepsi gitse yoksa tombik tombik gezicem boule aman Allahim 😱😂🤭
Kucugumm0 Melek3 75 ile hamile kaldim 87 ile doguma girdim. Sezeryan oldum . 16.cı gunumde 10 kilo vermistim simdi 22 gunluguz tartilmadım daha 😃
Pambix Melek3 Ben ilk gebeligimde kilo almadım 113 kg hamile kalmıştım. Eve geldiğimde 7kilo eksik çıktım 😃 simdikinde 109 la hamile kaldım ilk aylar kilo verdim ,102 ye inmistim şuan 107 yim bakalım nolcak 2haftam kaldi 😃
AnnelikHayali Melek3 doğumdan sonra 5 kg falan gitti benim. 3.5 kgsı zaten oğlumdu. İlk birkaç gün sanki doğum yapmamış gibiydim, öden çok fazlaydı. Emzirdikçe ve uykusuz kaldıkça gitti bütün kilolar.
Melek3 Nurroli 😅😂 canm istedikçe tikindm gece bile yedm ama çoğunluk abur cubur tarzı beslendm tek olduğumdan yemek yapmadm akşamdan akşama yemek 😅öyle böyle derken işte 75 dim 79 oldm😂
Nurroli Melek3 😅 ben kahvaltı yapıyorum birde akşam yemeği ara öğünlerimde meyve falan abur cuburdan uzak duruyorum 60 kilo ile hamile kaldım bakalım inş güzel geçer 😂😂😂