ZeynepUstaaa Asyagiller bol bol yürüyüş sade nescafe bu ikisi hayat kurtarır ve eve geldiğin gibi duş hem sütünniçin iyi hem kendin için
Ozlemymn Merhabalar. Sezaryen sonrası eve gelir gelmez duş alabiliyor muyduk ben ilkinde (6 yıl önce) eve gelince 1 hafta beklemiştim kesik üstündeki bant çıkarılana kadar. Şimdi Cuma günü ikinciyi olacağım. En büyük derdim duş açıkçası. Son dönemde sezaryen olanlar cevap verebilir mi hemen duş yapılabiliyor mu?
ayemzeyzey12 Ozlemymn doktorum üç gün sonra yapabilirsin su geçirmez bant takıp demişti öyle yapmıştım
UmutsuzPolyanna Ozlemymn ameliyat yarasını kapatmak için su geçirmez bantlar var eczanede ben onlardan kullandım uzunca bir süre
Esma40 Ozlemymn ben gece 1de sezeryandan cikmistim sabah 9 gibi yaranin uzerindeki bandaji cikarmislardi, taburcu olurkende yarin duş alabilirsin demisti doktorum yaninsezeryanin 3ncu gunu duş almistim yaraya su degmesinde hic bi zarar yok demisti hatta ama tabiiki doktorunuz size gerekli aciklamayi yapacaktir. Hayirli dogumlar 🥰
MelekMervertlek Ozlemymn 2 buçuk yıl önce oldum eve geçerken şu gecirmez bant yapistirdilar 3 gün sonra çıkarabilirsiniz dediler eve gelir gelmez dus aldım
Esma40 Asyagiller bol bol yürüyün, caniniz acisa dahi yurumeyi ihmal etmeyin, ayaginizi ve sirtinizi sicak tutun, duş sonrasi dikislerinizi guzelce kurulayin ben böyle yaparak bikac gunde toparlanmistim :)
Busekayra Şahsen ben doğumdan 4 saat sonra uyuşukluk geçince kalktım bir daha da yatmadım 😂 bütün gece koridorda gezdim bebeğimle kucağımda😍 ertesi günü 4 katlı hastenenin merdivenlerini yürüyerek inip çıkıyordum:) biraz gaddar olcaksın ben yataktan kalkarken ağladım acımdan ama geri de yatmadım. Sırf kalkmadığı için 10 gün bebeğine bakamayan altını bile açamayan arkadaşım var. Tez canlı ol canım ne kadar çabuk kalkarsan bebeğine o kadar çabuk ilgilenirsin 🥰
Asyagiller Busekayra benim de canım çok tatlıdır, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim uymaya çalışacağım :)
Esma40 BurcuGorkem benim bandimi ben hastanedeyken cikarmislardi bidahada bandajlamadilar, yani duş esnasinda bant yoktu
Kbrayank Asyagiller Valla annem sürekli ayağa kalk dedi ben zar zor kalkiyordum şimdi ağrım olsada arada kalkiyorum sürekli yatma dolan kendini de yorma ama dolan