Elidadila Glsm48 hepsini tek makineye attım. Yeşil, somon, beyaz, pembe, sarı, mavi, Gri tonlarındaydı kıyafetleri.Rossmandan aldığım renkleri karıştırmayan mendilden bir tane attım. Hiçbir şey olmadı. Tavsiye ederim
Glsm48 lentil bende de beyazlı üstünde desenli var ve pembeli somonlu , o zman karışmaz heralde renkler
nvn-mutlu Glsm48 ben örgüleri atmadım çok olduğu içiN ama birşey olucağını sanmıyorum ben beyazlar renkliler hepsini karıştırıp attım çamaşırda hiçbirşey olmadı 🥰
Glsm48 Didemmmmm benimkilerde düz beyaz atlet haricinde pek yok , beyaz üstü desenli alttaki patikli pijaması da somon mesela onlar aynı atılsa bişey olmaz heralde
Gokce91 Rossmandan renk koruyucu almıştım hepsini aynı anda attım hiç renk geçmedi, hatta bembeyaz tshirt bile vardı içinde
Gokce91 Glsm48 https://www.hepsiburada.com/k2r-colour-catcher-renk-koruyucu-mendil-2-paket-p-HBV00000RHKLG?magaza=Dohman%20the%20B&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6818.shop.nelk.supermarket-ssc&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI0rH7rZ6v8wIVskaRBR22XghBEAQYAiABEgJy6fD_BwE&gclsrc=aw.ds
mavi_kus Glsm48 böyle koyu pembe mavi vs varsa elinizde bile yıkasanız iyi olur ben geçen yıkadım bazıları rengini bıraktı iyiki elimde yıkadım dedim
Glsm48 mavi_kus evet genelde açık renkler pek bişey olmayacakmış gibi , dediğiniz gibi elimde yıkarım bazılarını da