Elisa16 Sans16 sabret canım benimki bayadır kanalda ama nişandan öte gitmedi seninki de en kısa zamanda girer inşaallah kanala
Mom54544 Elisa16 Nasil dayandin kanaldaki haline ya ben 2 gündür dayanamıyorum ne uyku ne oturabiliyorum ne iş yapabiliyorum cildircam 2 gudnur uyku uyuyamamaktan sancılar devamlı geliyo ama gece gündüz mahvetti beni oturup agliycam artık
Busraya Mom54544 benim 32 33den beri kanalda bekliyor bugün 37olacak erken kanala inmesi gerçekten normalden çok daha sıkıntılı ağrılar çarpı on ile devam ediyor
Mom54544 Busraya delircem 2 gündür sancılar bi yandan uykusuzluk bı yandan muhtaclik bi yandan gelmiyo 40 oldun gel artık diyorum yok
Busraya Mom54544 vajina ağrısı zaten haraket ettirmiyor gerçekten uyurken kendini kıpırdatamıyorsun aynı tarafa yatınca kalça ağrısı oluyor alllah sabır versin tontişler zamanında sağlıklıca doğsunn
Elisa16 Mom54544 ne oldu doğurdun mu merak ettim canım ben doğum yaptım çok şükür bugün 4 günlük olduk 40 +1 de
Mom54544 Elisa16 Evet doğurdum Çarşamba günü nişan ve suyun geldi akşama hemen gittim çektiğim acı 6 cm açılma olmus 2 günde çok şükür hemen doğum oldu gecesine miniğim geldi ama emmiyor ememiyo tutupta sıpa