mcansu Busenur50 😬😅 32deyiz hala yapıcam. Eksikleri tamamladım kıyafetleri yıkadım bir ütü ve yerleştirme kaldı.
alparslanannesii1661 Busenur50 33 üm bugun kıyafetlerini yikadim kaldirdim ama hastane çantasını hazirlamadim kendime almadigim seyler var pijama vs onlarida alicam hu hafta inşallah
annesi_ 29+5 oldum henüz bişi hazırlamadım eşyalarını bile yıkamadım Bikaç hafta sonra başlıcam bende erken mi bilmiyorum nolur nolmaz diye hazırlamak istiyorum açıkçası
zahidinannesi 34+2 yim, çantası hazır değil, henüz kıyafetleri de yikamadim. Hastane çantasını bu hafta hazırlamayı düşünüyoruz.ama onun dışında ki kıyafetleri yikasak utulesek tekrar tozlanor ya da kirisir diye düşünüyoruz napsak acaba ya, tecrubeliler yazsa ,🤔
EczSinemltnlk zahidinannesi Vallahi bende aynı düşüncedeyim,33. haftamdayım henüz ne çantam hazır ne de kıyafetleri yıkadım ya kokar yeniden kırışırsa diye..doğuma ramak kala hazırlayacağım sanırım 😬🙈
zahidinannesi EczSinemltnlk Hastane de giyecekleri güzelce yıkayıp kurutup utuleyip koyacağım, valiz organizeri almistim ona koyacağım. Anı bı durum olursa böyle bile iş görür eğer vakit bulursam doğuma yakın tekrar çıkarır bı utulerim diyorum, ama diğer kıyafetler galiba son haftalarda hazirliycam.
Emineyavuz_53 Busenur50 31 ye girmek üzereyum son 1 gün herşeyimi hazırladım cantaladim .. içim rahat bir şekildeyim 😍 biberon ile Yenidoğan ıslak mendil alcam başka bişey kalmadı herşeyden fazlasıyla koyduk
birseny Busenur50 bizim erken doğum riskimiz olduğu için apar topar hazırladık biz yardımcı olabilirim
EczSinemltnlk zahidinannesi bende fileli valiz düzenleyici aldım,hava aldıkça koku olmaz diye düşünüyorum. Bakalım,sağlıkla zamanında gelsin inşallah minikler☺️
Kumru_ Busenur50 An itibari ile 30haftalik oldumm🤭 Bir kaç eksiğim var onlar tamamlanacak. Ama güzel koksunlar diye sanırım en erken 33de hazırlarım
Gamzeee__ Kumru_ bizde 30 olduk şimdi Hindistan cevizi 🥥🥰🥥 bu hafta eksiklerim gelsin hazırlayacağım insaAllah daha çok agirlasmadan çıksın aradan🤰🏼