Bedriye12 İlk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım ne zaman hissetmeye başlarım bebeğimi sabırsızlıkla o günleri bekliyorum
llFatma Bedriye12 16 haftalarda hissetmeye başladım sırt üstü yattigimda daha sonra oturduğum yerde hissettim git gide artıyor.
Melekanne91 Bedriye12 19 . Haftada baya hissediliyor ilk 17. Haftada boyle kelebek gibi pir pir hissetmeye baslamistim.suan 34. Haftadayim merak etme bu haftalarda hele oyle hissediceksin ki iliklerine kadar😅tum hucrelerin hissedecek sizlana sizlana🤭rabbim saglik versin insallh saglkla gelsin🤲☺
Lavantakokusu Bedriye12 Bhr-1 bazende küçük bir baloncuk patlaması gibi o minik tekmeleri 🤩 Bende 16da hafif hissediyordum sonra arttı şimdi 27+6yız partiliyor bizim oğlan hep
Bedriye12 llFatma 12 haftalık benim bazen hafif yüz üstü yatınca korkuyorum hemen yan dönüyorum bişey olur mu
llFatma Bedriye12 kuzu ilerleyen haftalarda bırak yüz üstü yatmayı sırt üstü yatamiyorsun ben sağa bile donemiyorum full sola yatıyorum. Ama sola yatmaya alıştır kendini. Şimdilik bir şey olmaz karnın çıkmadığı için o haftalar yine rahat haftalar🤗
Bhr-1 Ben 19.haftadan sonra hissettim.. Cok garip bi duygu sanki karnimda birisi takla aciyo gibi bisey kayiyo gibiydi. Simdi 23.haftadayim. tekmeleri hissediyorum 😅 Biraz rahatsizlandim korktum hareketi hissetmeyince bi tekme atinca rahatladim:))
Erdemseymaa Bhr-1 ben 20 haftalık hamileyim hissedemedim hala birde bugün büyük bir temizlik yaptım masa çektim ittim falan hiç hissedemicem heralde
Bedriye12 Bhr-1 çok imreniyorum böyle tekme atmalara inşallah benim bebişte kısa zamanda kendini belli eder çok sabırsızım ☺️
Merve2697 Bhr-1 biz şuan 33 haftalığız. Düşündüm ilk hissimi nasıl anlatsam diye 18-19 haftalık falandık düz yatmıştım ve içimde sanki bir balık takla attı gibi bir his yaşamıştım ilk hissedişin o şekilde oldu🥰
llFatma Bedriye12 ben bir başıma bir de bacak arasına yastık koyuyorum rahatım gerek duymadım hiç bence gerek yok
Bedriye12 Erdemseymaa neden çektin keşke yapmasaydın bırak evin öyle kalsın bebeğinden önemli değil 😢 inşallah bişey olmamıştır ama 🤲
llFatma Erdemseymaa ilk gebelikse karın kasları ile ilgili sırt üstü yatınca hissediliyor o haftalarda🤗
Zopiglet Erdemseymaa bende 20 haftalık oldum hala hissetmiyordum aynı senin gibi düşünüyordum 😅 ama 20 +5 oldum karnımın içinde vurmalar hissetmeye başladım çok güzel bi his şimdi 22 yim yakında hissedersin eminim 🤗
Merve2697 Bedriye12 o kadar güzel bir his ki♥️ 33. Haftadayız hamileliğin özleyeceğim ilk şeylerinden birisi onun hareketlerini hissetmek olacak ♥️
Bedriye12 llFatma ben alacaktım aslında da yatakta kocaman bi yastığa ne gerek var diye düşündüm sonradan
Emineikiz Bedriye12 e bebekten aldım ben 109 tlye içi gayet dolu. Trendyoldakilerin yorumunu bende okudum ordakiler oyleymş