Saremelek Aycelf2 idrar yolları enfeksiyonu olabilir doktora gidiceksin ne yapabilirsinki sen antibiyotik ve tek kullanımlık toz bi ilaç veriyo
PasaninAnnesi Aycelf2 enfeksiyonuna baktirman gerek birde bol su ağrıyan tarafınada yatmamaya calis baski yaptikca daha da büyür böbreğin daha da agrir
sevdenuur Aycelf2 ayni agri bende vardi gecen hafta , enfeksiyon cikti uc pozitif idrarda yanma felan vardi bende ama ilac kullandim insallah gecer bugun gidicem bakalim
Brcntyfr Aycelf2 ayni agriya kasikta eklenmisti enf cikti o yapiyomus antibiyotik verdi banada kendi doktoruna git bi an once 10 saat cektim o aciyi
Aycelf2 Aysenurtsr cnku esim iste ve 3 yasnda kizim var yanlz gdemiyorm esimi isten cagrmam lazm ve cagrdm geliyo gotrcek o gelene kadr sze danistim
Aycelf2 Saremelek 1 ay sonra ya anca sira bulabiliyoruz asla boyle gdince bakmiyolar illaki randevulu olmam sart
Saremelek Aycelf2 devlet hastanesinemi gidiyorsunuz eger özeldeki doktorunuz böyleyse şaşırırım acil olarak geldim dediğinde bekletmemesi gerekiyor
Birglbiray Ben de çektim onu enfeksiyon çıktı kana kadar karışmaya başlamış ilaç tedavisine başladok aman kuzum dikkat et çok sıkıntılı bi durum acile gitsen de en iyi şekilde ilgileneceklerdir. Hamile olduğum için enfeksiyon bölümü ile ortaklaşa karar alıp ilaç vermişlerdi bana umarım büyük bir şey çıkmaz 🤗
Birglbiray Aycelf2 benim kana karışmaya başladığı için ağırlaştım Bn çok zorlandım böbreğim çok ağrıyordu taş falan düşürdüğümü bile düşündüm
Aycelf2 Kizlar sisme varmis bobregimde bde ustne yatmisim galiba tıkanmis bi ilac vermedi doktor sdce sol tarafa yat ve cok su ic dedi agri kesici aldim smdi gecer ins