Merve_ylmz Beyazguvercin2 ben de dün gittim canım. Keseyi gördük bebegi daha goremememiz cok normal dedi. 20 gun sonra gel büyük ihtimal kalp atislarini duyariz dedi. Bugün 6+0 olduk bakalim. Sen ne kadarliksin su an
Beyazguvercin2 Merve_ylmz 6+1 iz kuzum benim biz de memleket neresi canım biz de göremedik henüz ayın 15 ne randevumuz var
Beyazguvercin2 Merve_ylmz Ankara canım benim keşke aynı memleket olsaydı yardımcı olurduk birbirimize
Merve_ylmz Beyazguvercin2 aynen ya. Olsun yine de tami tamina ayni haftaligiz birdan irtibatta olalim 😍🤩
nazlicannn Gozdecan canım lekelenmelerim dışında herşey yolunda değerim 2 katından da fazla yükseliyor pazartesi kese içim doktora gidicem bakalım artık 🤗
eylulmucizesi27 6+5iz 29 eylülde gittik doktora O zaman kese göründü 7 milimdi on gün sonra gelin dedi doktor tekrar pazartesi gidicem kalp atışı içinde bakalım heyecanla bekliyorum 🐣
nazlicannn Gozdecan gittim canım bende gördüm keseyi çok şükür ama hala lekelenmem devam ediyor benim ona canım sıkkın bu arada kesen kaç milimmiş söylediler mi
Gozdecan nazlicannn yok canım sòylemedi en kotusunu dusunme sende yerlesme kanaman olabilir morelini yuksek tut bebis bunu hissetmesin
Mine_arslan Snnx kalp atisi 6. Haftada duyuliyor. Ama doktorum garnri olsun dedi 7. Haftada gel dedi. Haftaya dinliycez inssss. Cok hycanliyiz
nazlicannn Gozdecan olabildiğince öyle yapıyorum zaten keseyi görmek bir nebzede olsa içimi rahatlattı darısı kalp atışına inşallah