nazlicannn Gozdecan bende pazar günü baktırdım 124 tü biraz önce tekrar kan verdim bakalım ne çıkıcak
Zeynepgl Msl_ege ben geçen hafta gittim ilk defa 4+4 de şimdi yarın gidicem kese gözükür dedi o yüzden gidicem tekrar 5+5 olucam :)
nazlicannn Halimeb orası öyle bakalım 2 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim daha önce haliyle hep umutsuzsuzum bugün tekrar kan verdim bakalım
Zeynepgl Msl_ege tabi canım aramızda 1 gün var 🙈 söylerim gittikten sonra sende haberdar et inşallah görürüz 🙏🏻🥰🥰
Msl_ege Zeynepgl naptınızzz dün ? ben az önce çıktım doktordan . devlete gittim ve ilkinde neden özele gittiğimi hatırladım girmemle çıkmam bir oldu . kese oluşmuş 3 mm 10 gün sonra tekrar gel dedi o kadar
Beyazguvercin2 Merve_ylmz kuzum gittin mi kontrole biz de gittik ama keseyi gördü bebeği hala göremedi sen de durum aynı mı
Merve_ylmz Beyazguvercin2 ben de dün gittim canım. Keseyi gördük bebegi daha goremememiz cok normal dedi. 20 gun sonra gel büyük ihtimal kalp atislarini duyariz dedi. Bugün 6+0 olduk bakalim. Sen ne kadarliksin su an
eylulmucizesi27 Bende 6+1 im bugün geçen hafta doktora gittik kese göründü kalp atışı için haftaya gidicez Allah’ın izniyle sabırsızlıkla bekliyorum 🦋
Asyabusra eylulmucizesi27 Sağlıkla al bitanem kucağına inşallah 🤲 Ben geçen hafta gittim kese göründü kalp atışları net duyulmadı yarın duymaya gideceğiz Allah’ın izniyle 🐣
eylulmucizesi27 Asyabusra yaa sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🦋 çok heycanlı değil mi içinde başka bir kalbin atıyor olması o sesi sabırsızlıkla bekliyorum 🙈❤️
Asyabusra eylulmucizesi27 Evet canım çok başka bir duygu Rabbim yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah 3 yıl önce kızımda yaşadım bu duyguyu şimdi abla olacağı içinde ayrı heyecanlıyım ❤️😍
Asyabusra Asyabusra eylulmucizesi27 Hayatında duyup duyabileceğin en güzel ses tarifi çok imkansız .. 🐣