Hilal-95 Gokce91 hıçkırık kusum o benmkıde ritmik şekilde atıyor ve uzun sürüyor baya 🙏🏻🤗 bebişin hıçkırıyor 🤗
Gokce91 Ama hıçkırık öyle olmuyor ki, bu çok sık ve yakın, hıçkırık daha böyle vuruyor gibi, onu yaşıyorum çok zaten ama bu nefes alıp verir gibi
Gokce91 Hilal-95 ama hıçkırığını biliyorum o değil bu, Bebek yeni doğduğunda hani böyle göğsü iner kalkar ya aynısı
gkc_81 Gokce91 plesantanın yerleşiminden olabilir diye düşünüyorum. Bende de aynısı var plesantam ön taraftaymış ve göbek deliğimin 2 parmak altında sanki kalbim orda atıyormuş gibi ritmik hareket var. Ben plesantamdan kaynaklı olabileceğini düşümdüm
GamzeM21 Gokce91 Bende de öyle ama bende hamile değilken de öyle oluyordu dediğiniz gibi sanki kalp atışı gibi 🥰
GamzeM21 Gokce91 Sanırım öyle çünkü bende geçen gördüğüm de heyecanlandım ama biliyorum aynısı bekarken de oluyordu 😅
Belacivciv Gokce91 Baktım şimdi sanki hızlı nefes alırmış gibi görünüyor dışardan😂 Ama dediğiniz gibi sizin nabzınız veya bebeğin bir hareketi olabilir