1mervedir Kadir1 sleepy bio natural bir pket 132 adet 1 numara bir pakette 132 adet civarı 2 numara aldım kampanya vardı inşallah doğru yapmışımdır🤣
mutlugebeee Kadir1 prima premium care aldım 1 numara, şimdilik 140 adet aldım alerji ve memnuniyete göre devam edicem
Petyynut Primanın 1 numarasını aldım 2-5 kilo için uygun olduğu yazıyordu üstünde ama stok yapmadım deneyeceğim önce bebekten bebeğe çok fark eden bir durum olduğu için
Kadir1 Petyynut bende molfix aldım hipoalerjenik 2 numara ama çok küçük duruyor bez zaten 1 numara prematüre bebekler için diyorlar
Kadir1 1mervedir bende molfix aldım hipoalerjenik 2 numara ama çok küçük duruyor bez zaten 1 numara prematüre bebekler için diyorlar
Petyynut Kadir1 primada 0 numara da var ve onun üzerinde prematüre için yazıyordu ben o yüzden 2-5 kg arası olanı aldım 5′ten büyük doğacağını sanmıyorum :)
HaticeBerkayBalat3103 @Kadir1 canım sleepynin tanışma paketleri var 10 lu onlardan alıcam cildine iyi gelirse devam edicem büyük paketlerden alıcam 😊
Benubikim HaticeBerkayBalat3103 10lu sadece birbucuk gun yeter muhttemelen bence en azndan bi 34 lu alin lohusa lohusa ugrasmayin
Kilicbebek Bende sleepyt bio naturel 1no ve prima yenidoğan 32lik olanlardan aldım ilk deneyeceğim hangisi iyi gelirse onunla devam edicem.
HaticeBerkayBalat3103 @Kadir1 biraz bebeğin kilosuyla alakalı aslında bu bez meselesi ama 2 numara 1 numaradan Bi tık büyüktür fazla fark oldugunu sanmıyorum aralarında😊
Zehraspl Kadir1 canim ben kizimda primanin yenidogan bezini aldim bu ikinci gebeligim bundada bebem naturalin yenidogan bezini alicam
Sdadmrbas Kadir1 ben molfix pure and soft 1 numaradan sadece 50 li paket aldım hastanede falan büyük durmasın diye . Haricinde yine aynı marka 2 numara da 2 paket stok yaptım