hulyakeser Merhaba arkadaşlar bazen bebeğimin bir yerde toplanıyor bir yerde sert olduğunu hissediyorum
nilgundemirkoparan hulyakeser Merhaba, ben de 32+1 haftalık hamileyim ve aynı durum bende de var. Bebeğim sağ tarafta sürekli.
MiniMiniKus hulyakeser Bende de oluyor Elinle hafif hafif bastırmadan ovala orayı Toplanıyor bir yerde ya da yaslanıyor Sıkıntı etme yani normal bi durum
Busra_spmz hulyakeser bende ’de oluyor normal 31 başladı şuan dahada devam ediyor bebek büyüyor normal ☺️🤗
H_myra1 hulyakeser benimde oluyor 22 haftalıkken başlamıştı halada devam ediyor doktoruma söylediğim de günde 5 kere oluyorsa sıkıntı yok demişti 10 geçerse gel dedi sanırım son aylara dogru daha fazla oluyor doguma hazırlanıyor yapıyordu bir makalede
Hilal-95 nilgundemirkoparan bnmkide poposunu dayıyor sağ tarafıma ordan çıkıcak diyorum bi gün biraz acıyor ama hafif ovuyorum uzanıyorum geçiyor kasılma bumu oluyor yoksa bebek geriliyormu normalmi anlamadm doktorum kasılman yok dedi kontrolde ama
MiniMiniKus hulyakeser Herkes de olan bi durum Bebek büyüdükçe normal şeyler Ondan elinizle yavas yavas sıvazlayın düzeliyor zaten
Busra_spmz hulyakeser doktoruna danış istersen 20 hafta çok erken benim 35 haftalık 31de başladı benim 🤷
1Tubii hulyakeser bende ilk 20. Haftada oldu kasılma yada toplanma. Şuan 29 oldum ama 27den beri sıklaştı yaklasık 3 saattir çok sık korluyorum herkes başka bir şey yazıyor en iyisi dr a gidip kontrol ettirmek. Gaz oluncada böyle sık oluyor diyenler var.
Nutellaaaa Busra_spmz benim 16.haftada başladı magnezyum kullanıyorum ayrıca vücut kendini doğuma hazırlıyor çok normalmiş yani
Tugce0133 hulyakeser bu hemen hemen herkeste oluyor canım bende 35 haftalığım aynısını bende yaşıyorum 😁
nilgundemirkoparan Hilal-95 Yok yok kasılma değil ☺️ Bugün ultrasonda da gördüm, konumunu öyle seçmiş hanımefendi, o yüzden bu şekildeymiş 🥰 Zaten artık iyice büyüdükleri için yerleri azalıyor 🙊 Bakalım nasıl olacak
1Tubii hulyakeser Dün gece dr daydım. Nts ye bakıldı muayene edildi alttan hiçbir sorun yok herşey notmal çıktı. Sebebini bilmiyorum sabah geçmişti. Gaz diye düşünüyorum ben yapabilir dedi dr.