Hayallerim95 Arkadaşlar 12 haftalıkken ayrıntılıda doktor yüzde 70 erkek dedi hatta pipisibi bile gösterdi sizce bu kadar büyük olurmu yoksa kordon mu o anlayamadım 😅https://resimyukle.io/G1ksF4b5g0.link
Kamusbuglem Hayallerim95 benımkıde bacak arasında kordon var ama bir cıkıntı var gibi dedi erkek gibi dedi şimdi 14 haftalığım yarın bi gitsem mi acaba diye düşünüyorum cinsiyet için
Eylul2797_ Hayallerim95 bence bu pipi degil kordona benziyo banada vermis ti doktor Bi resim kordon dediler burda tahmin yapanların bazıları bakalım bu hafta ici ögrenecegim
ozge07070 Hayallerim95 banada 12+6 da bi çıkıntı gösterdi ama bu kadar büyük değildi %80 erkek dedi ama bu haftalarda koz ve erkek bebeklerin cinsiyeti aynı olur dedi bende beklemedeyim şuan 14+3 üm 🥰
Hayallerim95 Kamusbuglem ben yarın sabah gidicem bakalım kontrolüm var ama o kadar büyük olması normal mi sizce 😬
ozge07070 Kamusbuglem banada bi çıkıntı gösterdi %80 erkek ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi şuan 14+3. Üm merakla bekliyorum
Kamusbuglem Hayallerim95 bilmiyorum ki canım benım ilk gebeliğimde kızdı bebeğim dümdüzdü 12 haftalıkta o kordonda olabilir bende mi yarın gitsem acaba
Hayallerim95 Eylul2797_ sizin de mi Böyle görüntü vardı bakıyorum ama şahsen 6 cm bi bebeğin öyle pipisi olurmu açıkçası çok tuhaf geldi 🤭
Eylul2797_ Hayallerim95 benimki bu kadar büyük degil doktor Bi nokta var ama kızda olabilir erkekte dedi
Eylul2797_ Hayallerim95 tam 12 haftalıktım tahmin istedim simdi ned desem yalan olur dedi bacak arasında gösterdi resimde verdi bak Bi nokta var büyürse erkek büyümezse kız dedi
Hayallerim95 Melike3535 ya dimi diyorum nasıl o kadar büyük oluyo bide tuhaf geldi bana sadece ne biliyim ama erkeğe benziyor dedi 😅
Zynpxx Hayallerim95 benim miniğiminde öyle görünüyordu 12 haftasında doktor erkek dedi ama böyle olup sonradan kız olabilende var ama bu bebek bence erkek demişti 😅 şimdi 15+2yiz daha gitmedim haftaya gittiğimde netleşir inşallah https://imgyukle.com/i/AFIRI
Hayallerim95 Zynpxx aynen benziyor ama benim ki bana çok büyük geldi dedim ne alaka 6cm Bebeğin pipisi o kadar büyük olurmu diye ama işte insan merak ediyor ya 😅🙈
Zynpxx Hayallerim95 aslında ultrason ile bakarken neredeyse senin bebiş kadar büyüktü görüntü alınca değişti ama bende olduğunu sanmıyorum😅